Foto: Kurir Štampano

Potraga za nestalom devojčicom

MALOLETNI UCENJIVAČ: Sa roditeljskog lap topa poslao zahtev za otkup nestale Tijane!

Ne mogu da vam kazem ništa drugo što je vezano za samu istragu, ali svi ćemo biti poptuno uključeni sve dok se Tijana ne vrati kući i dok je ne pronađemo“, rekao je ministar Stefanović

Crna Hronika
> 17:20h

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je policija došla do fejsbuk profila sa koga se navodno traži novac za otkup nestale Tijane Jurić i da se radi o lažnoj informaciji koju je postavilo maloletno lice koje se trenutno nalazi u Zrenjaninu.

"Radi se o maloletnom licu koje je koristilo lap top roditelja, a nalazi se u Zrenjaninu u ovom trenutku. Tuzilac određuje kvalifikaciju ovog dela i nakon toga će policija moći da postupi. Radi se o lažnoj informaciji, što znači da niko nije postavljao uslove, niti je tražen novac za ovaj slucaj“, rekao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je dodao i da policija nastavlja istragu, ali da se za sada sve sužava na one istražne pravce koji su pominjani u početku.

"Ne mogu da vam kazem ništa drugo što je vezano za samu istragu, ali svi ćemo biti poptuno uključeni sve dok se Tijana ne vrati kući i dok je ne pronađemo“, rekao je ministar.

Stranica "Tijana Jurić" - kako doći do nje” otvorena je jutros na Fejsbuku, a osobe koje su se predstavili kao njeni otmičari tražili su otkup od milion dinara.