Foto: Ludogorec

Pažnja, pažnja

LUDOGOREC POBEDIO: Bugari trojkom najavili revanš sa Partizanom

Protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona pobedio je na svom terenu Marek Dupnicu sa 3:0 u trećem kolu prvenstva Bugarske

Fudbal
> 08:28h

Protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Ludogorec pobedio je na svom terenu Marek Dupnicu sa 3:0 u trećem kolu prvenstva Bugarske.

Ludogorecu je to prvi trijumf u šampionatu, posle poraza i remija u uvodna dva kola.Pogotke za tim iz Razgrada su postigli Milan Lahčev u 13. minutu (autogol), Virdžil Misiđan u 51. i Žuninjo u 85. minutu.

U odnosu na prvi meč sa crno-belima, u sastavu Bugara bilo je čak sedam izmena, među kojima i ona na golu, umesto Vladislava Stojanva šansu je dobio srpski čuvar mreže Ivan Čvorović. Osim toga, u sastavu nije bilo najboljih igrača Marselinja, Đakova, Bezjaka, Mocija, Espinje i Mihaila Aleksandrova.

Ludogorec je prošle srede kod kuće remizirao bez golova protiv Partizana u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ, nakon čega je trener Stojčo Stoev dobio otkaz. Na njegovo mesto došao je doskorašnji trener mladog tima Ludogoreca, Georgi Dermendžijev.