Foto: Banja Koviljaca, Tanjug

Održana Drinska regata od Malog Zvornika do Banje Koviljače

Ovu manifestaciju doživljavamo kao nešto sto nas spaja, naglasio je Stalović na startu regate dodajući da su učesnici ne samo iz Loznice, Malog Zvornika, Zvornika iz RS već i cele Srbije i regiona, a ima i prijavljenih učesnika i iz Australije i Italije, što ovu regatu čini međunarodnom

Srbija
> 12:12h

MALI ZVORNIK - Ljubitelji Drine i provoda na reci, učestvovali su danas na jubilarnoj, 10. regati, spuštajući se čamcima i drugim plovilima, od Malog Zvornika do kupališta Žićina plaža u Banji Koviljači, u dužini od oko 20 kilometara.

Organizatori ove sportsko-turističke manifestacije su grad Loznica i opštine Mali Zvornik i Zvornik u Republici Srpskoj, a za bezbednost učesnika brinuli su se spasioci i ronioci, lekari službe Hitne pomoći, kao i saobraćajna i pogranična policija.

Prema rečima člana gradskog veća Loznice zaduženog za turizam Dejana Stalovića, u Drinskoj regati koja se ove godine održava deseti, jubilarni put, učestvovalo je oko 2.000 ljudi sa oko 200 čamaca.

Ovu manifestaciju doživljavamo kao nešto sto nas spaja, naglasio je Stalović na startu regate dodajući da su učesnici ne samo iz Loznice, Malog Zvornika, Zvornika iz RS već i cele Srbije i regiona, a ima i prijavljenih učesnika i iz Australije i Italije, što ovu regatu čini međunarodnom.