Letuje u Bigovi s porodicom

PAPARACO: Srđan Todorović se na moru oporavlja od očeve smrti

S obzirom na to da je Žika tužan zbog smrti legende srpskog glumišta i da mu nije do veselja, njemu prija mirna i opuštena atmosfera kakva vlada u ovom mestu

Stars
> 00:00h

Proslavljeni glumac Srđan Todorović, kao i svake godine, s porodicom letuje na Crnogorskom primorju u malom ribarskom mestu Bigovi, u kući pokojnog oca Bore, koji je preminuo pre mesec dana. S obzirom na to da je Žika tužan zbog smrti legende srpskog glumišta i da mu nije do veselja, njemu prija mirna i opuštena atmosfera kakva vlada u ovom mestu. Glumac i njegova supruga Ana, koja mu je 1. maja podarila sina, posvećeni su bebi i na moru su, kao i kod kuće, podelili sve poslove.

- Žika svako jutro ide u prodavnicu po hleb i ostale namirnice, a onda sedne u jedan restoran pored obale da popije kafu. Popodne njegova supruga ponovo ide u nabavku. On voli da predveče odvede Anu na pečenu ribu, i tada ćaskaju u prijatnoj atmosferi i po dva sata. Maksimalno su posvećeni jedno drugom i svoju ljubav svima pokazuju. Srđana svi u Bigovi znaju i poštuju, oduševljavaju se time što je prirodan i normalan. Ljudi jedva čekaju da mu se obrate, čak ga i stranci prepoznaju i zaustavljaju na ulici - kaže jedan od meštana Bigove.

Ekipa Kurira je u ovom mestu provela jedan dan i uslikala Srđana kako se sam kupa u moru dok njegova supruga u kući čuva sina. On je u šorcu izašao na plažu u zalivu i bacio se u more da pliva. Nije se dugo zadržao u vodi, tek toliko da se osveži od paklene vrućine. Potom se ni na plaži nije dugo zadržao - čim se osušio, vratio se u kuću.