Foto: Damir Dervišagić

Biznismen i manekenka ponovo zajedno

UKROTILA ĆAZIMA: Manda rasterala sve druge žene!

Osmanija i Popovićevu uslikali smo u trenutku dok su uživali na jahti, a Crnogorka je hranila i ljubila svog starog-novog dečka

Stars
> 00:00h

Manda Popović uspela je da rastera sve žene iz života svog dečka, albanskog biznismena Ćazima Osmanija, koji je poslednjih meseci zavodio od Triglava do Đevđelije. Potvrda da nakon pomirenja u njihovom ljubavnom životu cvetaju ruže jesu fotografije koje je napravio paparaco Kurira, a na kojima se vidi da Manda i Ćazim nikad nisu izgledali srećnije. Crnogorsku manekenku uslikali smo kad je lubenicom hranila Osmanija, a zatim ga strasno poljubila. Njima se na jahti pridružio Feliksov prijatelj ministar kulture na Kosovu Astrit Haracija.

- Ćazim je rešio da stavi tačku na buran život i ljubavne afere koje je imao sa pevačicama, manekenkama, voditeljkama i ostalim ženama. On je završio s letnjim avanturama jer mu se smučilo da ga povezuju sa ženama i sa kojim nije bio u vezi. Ipak, najviše od svega je želeo da obnovi ljubavnu vezu sa ženom u koju je zaljubljen i do koje mu je najviše stalo. Nekoliko dana je pokušavao da se pomiri s njom, na šta je Manda pristala, ali pod uslovom da završi sa burnim životom - priča naš izvor i nastavlja:

- U Feliksovom životu uvek je bilo mnogo žena koje su posebno volele da borave na njegovoj jahti. To Popovićeva više nije želela da trpi i toleriše. Ona je uspela, na ovaj ili onaj način, da sve žene rastera iz Ćazimovog života i sad uživaju - završava naš dobro obavešten izvor. Ovim povodom pozvali smo atraktivnu Crnogorku, koja nam je kratko poručila: - Okrenuli smo drugi list. Nesuglasice su ostale iza nas. Dušebrižnici nam više ne mogu ništa - poručila je Manda u kratkoj izjavi.

Sve Ćazimice OD ANE I NATE DO SANDRE Ćazim Osmani voli da se zabavlja s poznatim Srpkinjama, pa su se na njegovom meniju našle i pevačice Nataša Bekvalac i Ana Nikolić. Interesantno je to što su se obe veze završile skandalima, budući da je verbalno i fizički i jednu i drugu napala Ćazimova sadašnja devojka Manda. Osmani se poslednjih meseci zabavljao s pevačicom iz Beča Natašom Matić, manekenkom Sandrom Obradović, a poslednja u nizu je voditeljka Pink BIH Nataša Petrović.