Foto: Beta

Neće da pokaže zubiće

NEGUJE IMIDŽ GRUBE DEVOJKE: Kristen Stjuart otkrila zašto se nikad ne smeje

Onog dana kada je film "Twilight" izašao pojavila se moja slika u Njujork postu, kako sedim na verandi sa bivšim dečkom i našim psom i pušim lulu, pomislila sam da moram da kontrolišem kako se ponašam, rekla je Kristen

Pop kultura
> 15:36h

Glumica Kristen Stjuart za koju kažu da je jedna od najneuglednijih holivudskih glumica, otkriva zašto se ne trudi da promeni tu sliku o sebi.

Objašnjava zašto se nikad ne smeje paparacima. "Onog dana kada je film "Twilight" izašao pojavila se moja slika u Njujork postu, kako sedim na verandi sa bivšim dečkom i našim psom i pušim lulu. Tada sam pomislila da moram da budem svesna da će da me love u svim situacijama", rekla je.

Kristen kaže da zbog te fotografije, sada oseća kao da mora da "nosi" imidž grubijanke i dodaje da ne može svima da udovolji. Mlada glumica otkriva da nikad nije pravila nikakve planove. "Čim počneš da razmišljaš o karijeri kao o zacrtanoj putanji, onda gubiš svoju ličnost. Tada počinješ da radiš samo za javnost i za publiku. Pretvaraš se u kesicu čipsa", smatra Stjuartova.

Foto AP

(Žena Blic)