Foto: šaponja

Preboleo Mašu

OVO JE CECINA NOVA SNAJKA: Veljko smuvao pevačicu!

Nova devojka mladog Ražnatovića, Anđela, nastupala na prošlogodišnjoj „Beoviziji“ kao jedan od vokala grupe „Skajs”

Stars
> 14:48h

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dobila je novu snajku, koja je po vokaciji takođe pevačica. Njen sin Veljko osvojio je srce Anđele Vujović, koja se na prošlogodišnjem "Beosongu“ pojavila u okviru grupe "Skajs“.

Ljubavni život Cecinog sina zaintrigrirao je javnost kada je pre nekoliko meseci objavio da se verio sa Mašom, ćerkom generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Nakon što je prekinuo ovu vezu, Veljko je osvojio srce vršnjakinje pevačice Anđele Vujović, koja će za dva dana napuniti 18 godina. Inače, nova Ražnatovićeva izabranica je pevačica kao i njegova mama, što budućoj svekrvi i snajki obezbeđuje teme za razgovor.

"Veljko i Anđela vezu su započeli na Crnogorskom primorju, odmah nakon što se Maša vratila u Srbiju. Iako se odranije znaju preko zajedničkih prijatelja, odmah po povratku u Beograd dogovorili su se da idu zejedno u Guču. Njih dvoje su u zvucima trube uživali nekoliko dana sa prijateljima u kući koju su iznajmili, a ovih dana se spremaju da proslave njeno punoletstvo. Njih dvoje ne kriju svoju romansu, s obzirom na to da se ne razdvajaju preko dana, kao i u noćnim izlascima", kaže izvor blizak porodici Ražnatović.

Cecin sin je pre sedam dana okončao vezu sa ćerkom Zvezdana Terzića, sa kojom je bio na moru, i samo nakon dva dana od raskida, obreo se u zagrljaju nove devojke Anđele. Šuška se da je mladi Ražnatović vrlo brzo zaboravio bivšu verenicu, ali s obzirom na to da je zaljubljive prirode, moguće da će i za ovu pomisliti da je ona prava. Kako god, važno je da se sa onih ružnijih tema, tuča po gradskim splavovima, skrene na vedrije teme.

(Alo)