Foto: Dado Đilas

Kurir otkriva razlog raskida pevačice i biznismena

Vesna Zmijanac za Kurir: Željko me prevario sa Grandovom voditeljkom Tamarom!

Folkerka ostavila svog 14 godina mlađeg dečka jer ga je uhvatila na delu sa znatno mlađom novinarkom Tamarom Stojmirov

Stars
> 21:38h

Vesna Zmijanac ostavila je svog 14 godina mlađeg dečka Željka Rstića jer ju je varao s „Grandovom“ voditeljkom Tamarom Stojmirov! Folk pevačica je u iscrpnom intervjuu za magazin Stori ispričala da je na četvorogodišnju vezu sa svojim izabranikom najzad stavila tačku kada ga je uhvatila na delu s jednom voditeljkom. Iako nije pomenula njeno ime, Kurir otkriva identitet žene koja je doprinela raskidu poznatog para. Prema rečima našeg izvora, par se upoznao u kafani u kojoj je pevačica često nastupala, a u koju je s drugaricama dolazila i Tamara. - Željko i ona upoznali su se na Vesninim nastupima, često su sedeli zajedno, o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije. Ubrzo su počeli da se viđaju, a pevačica je za njihovu tajnu romansu saznala kad ih je nahvatala u zgradi u kojoj ona i Željko imaju odvojene stanove. Susret je bio vrlo neprijatan u liftu, ali pevačica je dostojanstveno prećutala, i ubrzo donela odluku da ostavi Rstića - navodi sagovornik Kurira.

I na slikama prisni... Željko i Tamara

Vesna je za naš list potvrdila da je Tamara kriva za njihov raskid i da zna sve o njoj. - Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu - rekla je Zmijančeva za Kurir. Pevačica je u izjavi za Stori otkrila da je ovo samo jedna od Željkovih prevara koje je vešto skrivao. - Bilo je mnogo njegovih prevara, ali spretnih. Jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i govorila svuda gde treba da je u vezi s njim, kao i da se druži s gospodom koja su ga izvlačila čak iz kreveta u pola noći i pola dana, a on to, bože moj, pravdao poslom. Znate, onaj ko slepo voli, po pravilu poslednji sazna - otvorila se Vesna za Stori, dok je Željko vrlo nervozno poručio: - Ne znam kako da komentarišem vaše navode da me je neko zatekao u liftu. Normalno je da se ljudi koji žive u istoj zgradi sreću, a ja takve stvari ne radim u liftu. Što se varanja tiče, nemam nikakav komentar - rekao je Vesnin bivši. Dobili smo i Tamaru, koja nam je samo kratko izgovorila: - Zaista nemam komentar, hvala na razumevanju - rekla je Tamara.

Iskusna TAMARA BILA BLISKA S NIKOLIJOM Kako Kurir saznaje, Tamara je bila veoma bliska s Vesninom ćerkom Nikolijom. Ona je juče u razgovoru za Kurir poručila da ne želi da se meša u majčin privatni život. - Nekoliko puta sam gostovala u emisiji kod Tamare i s njom imala korektan odnos, kao i sa ostalim novinarima. Ne želim ništa više da komentarišem, na odmoru sam - bila je kratka Nikolija.