Foto: Instagram

Neverovatna priča

SUROVO: Na šta su sve muškarci spremni da bi izbegli venčanje!

Pet meseci pre velikog dana, Aleks Lančester dobila je poziv kojim su je obavestili kako je njen verenik poginuo u saobraćajnoj nesreći, ali to je bio samo početak bizarne priče

Pop kultura
> 12:30h

Britanka Aleks Lančester nije mogla dočekati udaju za ljubav svog života, dok se on nije ustručavao da uradi i ono najgore kako bi se izvukao iz venčanja.

Iako nije zamišljala da će se udati tako mlada, 23-godišnja Aleks sve je pripremila za venčanje s Amerikancem Takerom Blandfordom.

Merđutim, pet meseci pre velikog dana, dobila je poziv kojim su je obavestili kako je njen zaručnik poginuo u saobraćajnoj nesreći. Nesuđena mlada ostala je šokirana saznavši kako je Taker tajno bolovao od depresije i stoga se bacio pod auto.

"Dobila sam poziv od čoveka koji se predstavio kao Takerov otac i da ima loše vesti. Ali nije zvučao kao njegov otac, već kao Taker", priča Aleks, koja je počela da plače dok je pokušavala procesuirati to što je upravo čula.

"Nisam mogla da dišem. Potpuno me uništilo", kaže. Međutim, njena bol pretvorila se u bes nakon što je nazvala Takerovu majku kako bi saznala što se tačno dogodilo.

"Rekla je da je Taker dobro i da ne zna o čemu pričam te da je mislila da smo raskinuli pre nekoliko meseci. Nije ništa znala o venčanju", rekla je Aleks, koja otad nije razgovarala s Takerom i više ne želi čuti za njega.

"Mislim da mu nikad neću oprostiti. Pretvarati se da je mrtav kako se ne bismo venčali je gnusno. Ako me je imalo voleo, kako je mogao da uradi tako nešto", pita se Aleks.

Takker kaže kako mu je žao što se poneo tako.

"Nema šta da dodam. Znam da nije trebalo to tako da kažem, ali nisam znao šta drugo da uradim. Grozna sam osoba. Aleks je sjajna cura, ali prepao sam se i hteo sam da izađem iz te veze", objašnjava 23-godišnji Taker.

(Večernji list)