Foto: Www. Partizan

Polaznici kampa na Zlatiboru žrtve bankrota

ŠOK: Partizan oteo od dece da bi isplatio igrače!

Dečaci čiji su roditelji platili pripreme na planini umalo izbačeni iz hotela jer je novac preusmeren

Fudbal
> 14:22h

Finansijska provalija Partizana izgleda da nema kraj. Posle prvog štrajka igrača u istoriji kluba, koji je završen obećanjem o isplati dve plate zaposlenima i igračima, pojavile su se nove informacije za ilustraciju totalnog kraha crno-belih. Deca koja su, u organizaciji klupskog marketinga, učestvovala na letnjem kampu na Zlatiboru bila su blizu povratka kući nakon svega dva dana treniranja jer na račun hotela nisu legle pare za njihov boravak. Pobuna roditelja Treneri mlađih kategorija, zaduženi isključivo za stručan rad s polaznicima kampa, odjednom su se našli u ogromnom problemu, pritisnuti zahtevima hotelijera i roditelja, koji su se pobunili zbog bezobrazluka nekog iz klupske organizacije. Spor je rešen na zadovoljstvo dece tek pošto su stigla uveravanja iz Beograda da će novac uskoro biti uplaćen.

Slabo interesovanje za Nefči... Blagajne stadiona Partizana

Platili po 280 evra Bez obzira na povoljan epilog, roditelji su bili besni zbog neprijatnosti. Naime, troškovi sedmodnevnog treniranja na planini nisu nimalo mali, budući da se za to moralo platiti 280 evra u dinarskoj protivvrednosti, i to na račun Partizana. Dok se negde „gasio požar“, na Zlatiboru se „vatra rasplamsavala“.

Seci uši, krpi... Dragan Ðurić

Sve gore PEKARI DUGUJU 600.000 DINARA Uskoro će Partizanovi dugovi biti česta tema jer se spisak poverilaca povećava iz dana u dan, tačnije iz sata u sat. Dok se potpuno ne otupi od dužničkih priča, treba istaći i to da, posle decenija igranja utakmica kod Vojne gimnazije, timovi Partizanove omladinske škole više neće dočekivati protivnike na tom terenu jer nije plaćeno njegovo održavanje i korišćenje. Takođe, pekara koja hlebom i pecivom snabdeva restoran u kojem se hrane igrači zapretila je tužbom zbog potraživanja od 600.000 dinara.