Foto: Saša Pavlić

Istetovirao imena dece i supruge

Savo Pavićević: Prostora ima, biće još dece!

Zasad imam Milicu i Vasilija, ako bog da, stići će i prinova, ističe stub odbrane Zvezde

Fudbal
> 00:00h
FOTO: Kurir Štampano
FOTO: Kurir Štampano
FOTO: Kurir Štampano

Na terenu je Savo Pavićević beskompromisni borac spreman da ide glavom tamo gde bi malo ko i nogu stavio, a van igrališta... Savo je miran porodični čovek. Nekako, prava retkost u fudbalskom svetu. U razgovoru s novinarima uvek je iskren i otvoren. Kad smo primetili tetovaže na rukama i upitali da nešto kaže o njima, bez pogovora je pristao. Kako je koju gledao, tako ih je uz dosta emocija opisivao. Mnogo mi znače - Moje tetovaže imaju veliko značenje za mene. Dok sam igrao u Grčkoj, istetovirao sam imena supruge Danice i ćerke Milice. Kasnije, u Izraelu, dodao sam ime i sina Vasilija, koji se rodio u Tel Avivu - kaže Savo Pavićević za Kurir. Za iskusnog defanzivca tetovaže predstavljaju dodatni motiv i snagu: - To mi je amajlija. Kad izlazim na teren, uvek se držim za njih. Pomolim se Bogu, i to mi pomaže.

Sve popularnije je i crtanje crteža po telu. - Ne, ne, to mi se već ne dopada. Samo imena članova porodice dolaze u obzir. Moj brat ima na ruci istetovirano moje i sestrino ime, otac ima sve nas. Nisam se dvoumio, odmah sam rekao: Evo, i ja ću isto to da uradim - kaže Savo. Vidimo da je jedna podlaktica prazna. Znači li to... - Znači. (smeh) Zasad imam dvoje dece, ali nadam se prinovi u budućnosti. Planiramo još neko dete, ako bog da.

Opšte je poznato da tetoviranje može da bude izuzetno bolno. - Ove tetovaže u Grčkoj radio sam po sedam sati. Skoro sam dobio nervni slom. Tetoviranje nije nimalo naivno, međutim, nekako mi uvek bude puno srce posle tog čina - iskren je Savo. Upitasmo Savu na kraju koja ga je najviše bolela. Ženi je bilo drago - Uf, pa bolele su sve. Ženi je bilo drago kad je videla, jer danas se malo ko odlučuje da istetovira ime supruge na ruci - zaključio je on.

Lalatović odahnuo SPREMAN ZA VOJVODINU Zabrinuo je Pavićević navijače Zvezde kad je uz bolnu grimasu izašao iz igre sredinom drugog poluvremena utakmice protiv Jagodine. Srećom, povreda kolena defanzivca crveno-belih nije ozbiljnije prirode. Pavićević je tokom prethodnih dana išao na terapije, koji su dale rezultate, pa će biti na raspolaganju Nenadu Lalatoviću za subotnji meč protiv Vojvodine u Novom Sadu.

ČINJENICE Porodica Pavićević - Supruga Danica - Ćerka Milica (pet i po godina) - Sin Vasilije (tri i po godine)