Foto: Damir Dervišagić

Ne kriju strasti

PRVE ZAJEDNIČKE FOTOGRAFIJE: Slađa hoće da rodi Milanu dete!

Delibašićeva rešila da posle venčanja pripadniku Žandarmerije rodi dete, koje će ih vezati za ceo život

Stars
> 12:24h

Slađa Delibašić (45) rešila je da rodi dete pripadniku Žandarmerije Milanu Pejoviću, sa kojim će se posle dva meseca zabavljanja venčati 28. avgusta u Crkvi Ružici na Kalemegdanu. Kako Kurir saznaje, denserka posle udaje hoće da zatrudni i svog izabranika učini srećnim. Paparaco Kurira je pre dve večeri prvi uslikao Slađu i Milana u bašti restorana u kom će za manje od nedelju dana organizovati svadbeno veselje. Oni nisu krili strasti, pa su se sve vreme grlili i ljubili, bez obzira na to što je oko njih sedela gomila ljudi i posmatrala ih.

- Slađa i Milan su stvoreni jedno za drugo i baš su se pronašli. Oni se poznaju šest meseci i bili su dobri drugari pre nego što su otpočeli vezu. Zajedno su trenirali, išli na plivanje i trčanje i imaju mnogo zajedničkih interesovanja. Iako je pevačica ceo život bila laf i dobar drug, Delibašićeva je pored njega postala još pozitivnija i zadovoljnija. Toliko je sigurna u njihovu ljubav da želi dete sa njim i na tome će raditi posle svadbe. Ona smatra da će beba još više učvrstiti njihov odnos i vezati ih za ceo život - rekao je naš izvor i dodaje da njene ćerke takođe žele da dobiju brata ili sestru. - Silvija i Marinela, njene ćerke iz braka sa Đoletom, nemaju ništa protiv što im se mama udaje i mnogo im je drago što je srećna. Slađa je ceo život njima bila i biće posvećena, ali sada, kada su odrasle, ima dovoljno vremena da misli i na privatni život, u čemu je svi podržavaju.

Bivši pati VANJA ČESTITAO Vanja Ćorić, bivši dečko Slađe Delibašić, pati za njom u Švajcarskoj, ali joj je čestitao na udaji. S obzirom na to da su njih dvoje bili zajedno skoro četiri godine, on ne može da se pomiri sa činjenicom da ona sada pripada drugom muškarcu i da ju je izgubio za ceo život. Ćorić je na kraju ispao šmeker i, kada je pročitao vest u novinama, pozvao je pevačicu telefonom i čestitao joj.