Foto: Rojters

Razgovara o humanitarnim aktivnostima

JELENA RISTIĆ ĐOKOVIĆ: Po drugi put na stranicama jednog od najprestižnijih svetskih časopisa!

U članku u pomenutom časopisu Jelena govori o humanitarnim aktivnostima fondacije "Novak Đoković" kojom ona rukovodi, uz svesrdnu Noletovu pomoć

Stars
> 01:10h

Fanovi Jelene Đoković, supruge našeg najboljeg tenisera Novaka, pohvalili su se na Tviter profilu činjenicom da će se, drugi mesec zaredom, pojaviti u poznatom časopisu "Vogue" koji je sa njom uradio ekskluzivni intervju.

"Drugi put zaredom u septembarskom izdanju! Divne slike i prelep članak! Naročito priča o trakicama", prokomentarisali su Jelenini obožavaoci na svom profilu.

U članku u pomenutom časopisu Jelena govori o humanitarnim aktivnostima fondacije "Novak Đoković" kojom ona rukovodi, uz svesrdnu Noletovu pomoć. Pričala je o tome kako su pomogli žrtvama poplava, kao i to da su celokupnu Noletovu zaradu sa turnira u Rimu, kao i novac od ekskluzivnih slika sa venčanja, donirali u humanitarne svrhe.

Foto Rojters

Takođe spominje i dve gala dobrotvorne večere na kojima je Novak okupio svoje prijatelje iz sveta šoubiznisa, u Londonu i Njujorku, i koji su donirali novac za izgradnju vrtića u Srbiji. Takođe, neizbežna su bila i pitanja o pripremama za venčanje, kao i za sam taj čin, Jelenine utiske.

Jelena je venčanu haljinu tražila nekoliko meseci i kada je odabrala pravu, dizajnerka je rekla da je "lagana, delikatna, bela i lomljiva". Bartonova je u venčanicu ušila plavu trakicu, koja simbolizuje katoličku tradiciju venčanja, koja nalaže da mlada nosi "nešto plavo i nešto pozajmljeno". Jelena je uz osmeh rekla da im je ona nakon toga zatražila da dodaju crvenu trakicu, srpsku tradicionalnu, protiv uroka.

(Blic)