Foto: Zoran Šaponjić

Na mlečnom putu

KUSTA MALTRETIRA MONIKU: Belučijeva morala da stoji u ledenoj vodi dok joj ne poplave usne!

Ne zna se ko je od njih dvoje luđi, on koji je tera da satima stoji u ledenom jezeru dok joj usta ne poplave ili ona koja sve to trpi i bez reči radi ono što joj kaže, rekao je glumac koji glumi u Kustinom filmu

Pop kultura
> 11:00h

Italijanska diva Monica Beluči stigla je ponovo na ove prostore gde je nastavila snimanje filma Emira Kusturice "Na mlečnom putu".

Film se prošle godine snimao na lokacijama širom Hercegovine, a ove godine deo scena odvija se na crnogorskom području u okolini Kotora i Trebinja.

Glavna glumica posetila je u pauzama snimanja Herceg Novi. Ručala je u restoranu Stanica u zgradi nekadašnje železničke stanice, koja je danas u vlasništvu Kusturice.

Glumci koji rade na filmu kažu da je Kusturica "rediteljski genije, ali i čovek s visokim zahtevima. Jedan od glumaca nedavno je u Zagrebu društvu poverio kako je bio zaprepašćen načinom na koji reditelj tretira Belučijevu.

"Ne zna se ko je od njih dvoje luđi, on koji je tera da satima stoji u ledenom jezeru dok joj usta ne poplave ili ona koja sve to trpi i bez reči radi ono što joj kaže. Čak se dogodilo da je Kusturica pričao sa mnom, minutima, dok je ona cvokotala i tresla se u hladnoj vodi. Meni je pogled sve vreme bežao prema jezeru, bilo mi je žao žene, a on nije ni trepnuo. A, nismo uopšte razgovarali o važnim stvarima, ali on ju je ostavio da čeka", ispričao je glumac.

Ništa manje rigorozan nije ni prema statistima. U Trebinju je jednog muškarca naterao da ceo dan leži u mrtvačkom kovčegu, a čovek se nije bunio jer je dobio dobar honorar. Spominje se i devojka iz Trebinja koja je, radi potrebe filma, morala gola da trčkara trebinjskim parkom.

Printskrin

(Fokus.ba)