Foto: Reuters

Novi šok za "crvene đavole"

DI MARIJA SE POVREDIO NA DEBIJU: Junajted i dalje bez pobede u Premijer ligi

Mančester junajted je i dalje bez pobede u novoj sezoni Premijer lige, a novi trener "crvenih đavola" ne može da se pohvali dobrim startom na klupi kluba sa "Old traforda"

Fudbal
> 00:00h

BARNLI - Fudbaleri Barnlija i Mančester junajteda igrali su bez golova u meču trećeg kola engleske Premijer lige. Mančester junajted je i dalje bez pobede u novoj sezoni Premijer lige, a novi trener "crvenih đavola" ne može da se pohvali dobrim startom na klupi kluba sa "Old traforda". Za Junajted je debitovao i Anhel di Marija, koji je u 70. minutu zamenjen zbog povrede.

http://www.youtube.com/watch?v=h3EaIeLP7Jw
Barnli je prvi došao do šanse u trećem minutu preko Džonsa, koji je iz slobodnog udarca pogodio prečku. Junajted je igrao slabo, a jedinu šansu u prvom poluvremenu imao je preko Van Persija u 16. minutu. U drugom poluvremenu gosti su imali blagu inicijativu, ali nisu stvorili izgledniju šansu za postizanje gola. Barnli je stigao do prvog boda u Premijer ligi, dok je Mančester junajted osvojio i drugi poen. Trener fudbalera Mančester junajteda Luj Van Gal rekao je posle remija sa Barnlijem da je razočaran zbog lošeg početka sezone. "Klub kao što je Mančester junajted mora da pobedi. Imamo dva od mogućih devet bodova i to je razočaravajuće", rekao je Van Gal. Junajted je kao gost igrao nerešeno, bez golova, sa Barnlijem i tako došao tek do drugog boda u novoj sezoni Premijer lige.

"Bili smo jači tim, svakako u drugom poluvremenu. Stvarali smo šanse, ali ih nismo iskorišćavali. Postoji napredak u igri, ali moraćemo da počnemo da pobeđujemo", kazao je Van Gal.