Foto: Damir Dervišagić

Od ružnog pačeta do labudice

TRANSFORMACIJA: Džajina ćerka uložila u svoj izgled više od 10.000 evra!

Dragana Džajić, ćerka popularnog Džaje, jedna je od najmlađih lepotica koja je potrošila mnogo novca na estetske operacije da bi izgledala kako želi

Stars
> 00:00h

Dragana Džajić (23) danas je prava lepotica! Ali ne tako davno svaki deo njenog lica i nije izgledao baš tako savršeno kao sada. Seksi ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića izmenila je lični opis i tako se iz ružnog pačeta transformisala u pravu lepoticu. Poznato je da ona veoma vodi računa o svom zgodnom telu, koje je izvajala vežbanjem, ali lice je ipak sredila veštačkim putem tako što se podvrgla estetskim zahvatima. Ako obratimo pažnju na njene fotografije pre i posle hirurških intervencija, nije teško uočiti da se mnogo toga razlikuje - od nosa preko usana do jagodica.

Iako mlada, Dragana je rešila da malo priskoči u pomoć majci prirodi, pa je ugradila silikone i u grudi jer joj naporni treninzi nisu mogli oblikovati tu regiju u onoj meri u kojoj je ona želela. Ona nije žalila para na svoj izgled, pa je u njega uložila više od 10.000 evra. Ako je intervencije radila u inostranstvu, koštalo ju je i više. Nisu samo plaćeni estetski hirurzi jer Dragana redovno odlazi na brojne tretmane u salonima lepote koji nimalo nisu jeftini, tu su i skupocene kreme, trajna šminka i ostalo. U svakom slučaju, lepo je kad neko zna šta hoće i ne preteruje, ne kada je broj zahvata u pitanju nego kubikaža, već s merom učini korekcije nakon kojih izgleda mnogo lepše i zadovoljnija je sobom. Ova fakultetski obrazovana mlada dama, koja će šest meseci stažirati u kompaniji Filipa Ceptera u Monte Karlu, jedan je od svetlih primera kako lepota i pamet mogu biti lepo usklađeni, dok god se drži umerenosti.

Trend PLASTIČNA ESTRADA Brojne poznate ličnosti izoperisale su se kako bi izgledale što lepše i privlačnije. To više i nije nikakva tabu tema jer je estetska hirurgija postala zastupljena i među običnim smrtnicama, a ne samo kod selebritija. Severina Vučković, Lepa Brena, Dara Bubamara, Jelena Karleuša te brojne druge pevačice, voditeljke i druge žene iz svih oblasti javnog života primetno su radile na sebi i svom izgledu. Na sve to se gleda kao na neku uobičajenu pojavu, sve dok neka od njih toliko ne pretera da to postane neprijatno za oči.