Foto: Facebook

Promenio sebi život

Zbog debljine je pokušao da se ubije, a danas ga zovu Mister Mišićavi!

Preživeo je pokušaj samoubistva i od sebe napravio pravog plejboja. Ovaj muškarac je bio težak neverovatnih 210 kilograma kada je pokušao sebi da oduzme život

Ludi svet
> 16:12h

Majk Vodbi, tridesetdvogodišnji Britanac je bio toliko očajan zbog svoje kilaže da je prekomernom dozom lekova pokušao sebi da oduzme život.

Međutim, preživeo je pokušaj samoubistva i od sebe napravio pravog plejboja. Ovaj muškarac je bio težak neverovatnih 210 kilograma kada je pokušao sebi da oduzme život. Još od tinejdžerskih dana borio se sa gojaznošću da bi u 29 godini potpuno odustao.

Ipak, nekim čudom je preživeo pokušaj samoubistva, a to kao da mu je dalo novu snagu. Odlučio je da iz korena promeni svoje navike i način života i da u borbi sa viškom kilograma konačno pobedi. Za početak, naručio je spravu za skijaško trčanje. Uz mnogo muke, izgradio je svoju snagu i konačno bio u stanju da na njoj provodi po sat vremena tri puta dnevno. Promenio je navike u ishrani i odrekao se alkohola.

Gubio je 6 kilograma mesečno, a bilo mu je potrebno 18 meseci da smrša oko 115 kila. Ipak, i dalje je imao veliki problem – višak kože. Zbog toga je otišao i odstranio je hirurški.Posle nekog vremena učlanio se u teretanu kako bi izgradio mišićnu masu.Majk je toliko počeo da uživa u svom novom načinu života da je od toga napravio profesiju.

Sada radi kao lični fitnes trener a svoju priču pretočio je u knjigu, kako bi inspirisao druge nesrećne „debeljuce" da krenu njegovim putem.

(dnevno.rs)