Foto: Prostitucija, Printskrin

I dalje živi u strahu

Novosađanka sama letovala u Crnoj Gori, pa završila u kandžama prostitucije!

Pored mene na brodu je bilo još pet devojaka, a jedino što sam mogla u tom trenutku da uradim jeste da iskočim sa broda i plivam do obale koja se nije nazirala, priseća se M.B. Iako je nigde nisu puštali samu, posle 20 dana uspela je da se javi prijatelju koji je spasao

Crna Hronika
> 00:00h

Novosađanka M.B. je otišla da radi kao igračica u poznatom klubu na crnogorskom primorju, a završila u kandžama prostitucije, odakle je jedva uspela da izbavi uz pomoć prijatelja.

Otišla sam na more da radim kao igračica u poznatom klubu na crnogorskom primorju. Nije prošlo ni mesec dana, a gazda mi je ponudio da igram na turističkom brodu koji isplovljava noću. Pristala sam i otad počinje pakao u mom životu”, priča Novosađanka M. B

M. B. kaže da je očekivala da će dobiti nepristojnu ponudu, ali je zaprepastilo što nije imala izbora.

"Pored mene na brodu je bilo još pet devojaka, a jedino što sam mogla u tom trenutku da uradim jeste da iskočim sa broda i plivam do obale koja se nije nazirala. Ostale devojke znale su šta ih čeka. Bila sam sama i bez mogućnosti da se iščupam iz svega toga. Nakon te noći, gazda mi je kupio novu garderobu, šminku i prebacio me je u drugi smeštaj. Nikuda nisam išla sama, međutim nakon 20 dana uspela sam da pozovem prijatelja i da ga zamolim za pomoć. Izvukao me je tako što je pretio da će sve objaviti u medijima. Tako sam se vratila u Srbiju, ali i dalje me je strah", priča M. B.

Većini devojaka koje odlaze u Crnu Goru i završavaju u lancu prostitucije veoma je teško ući u trag, jer one najpre odlaze u turistička mesta da rade kao konobarice, igračice ili hostese, prenosi portal 24 sata.

Pored Crne Gore, devojke odlaze i u Tursku i Dubaji, najčešće posredstvom modnih agencija. Najpre su modeli, a potom prostitutke koje zarađuju 100 evra po satu.

(24 sata)