Foto: Kurir Štampano

Nema podele kad je o ovome reč

PALAČINKARNICA U MADRIDU: Slatkiši ujedinili Srbe i Hrvate!

Čuvena palačinkarnica u srcu Madrida, koju drži naš čovek, nezaobilazno je mesto gde se okupljaju sportisti iz bivše Jugoslavije

Košarka
> 15:34h

Poznata palačinkarnica u srcu Madrida je mesto na kojem uvek možete sresti nekog sportistu s prostora bivše Jugoslavije. Kad god se u Madridu igra neka utakmica, na sjajne palačinke i kafu obavezno svrate košarkaši, rukometaši, vaterpolisti... Objekat koji drži naš čovek Zoran Radenković, ujedinio je tako Srbe, Hrvate, Slovence, ma celu Jugu.

Sladokusac... Ante Tomić

Prvi došao Veličković Zato i nije čudno to što su na slatkiše prethodnih dana svraćali košarkaši Srbije, a i Hrvatske. Sve je krenulo kad su u palačinkarnicu počeli redovno da dolaze Novica Veličković i Hrvat Ante Tomić, koji su igrali za Real, a u Madridu su stalno bili zajedno. Tako je objekat, koji se nalazi na perfektnoj lokaciji, u Ulici Postas, između trgova Sol i Major, postao izuzetno popularan.

Ujedinitelj... Vlasnik poslastičarnice Zoran Radenković

Paunić ovde izveo Anu Ovde je i Ivan Paunić izvodio Anu Ivanović dok su bili u vezi, a redovni gosti bili su i Danilo Anđušić i njegova devojka Ivana Maksimović. Košarkaš Reala i reprezentativac Španije Nikola Mirotić često jede palačinke baš ovde. Vlasnik nam otkriva da su Tomić i Mirotić obavezno praktikovali da pre utakmicu pojedu po palačinku za sreću. U sklopu objekta neverovatno bogate istorije nalaze se i apartmani, u kojima često odsedaju naši ljudi.