Foto: Www.motelera.com

U haosu zbog sina i njegove žene

DRAMA: Eri snajka hoće da otme bogatstvo

Dragutina napustila supruga i sa sinom otišla kod majke, hoće da traži imovinu koja se vodi na njenog muža, ali koju je zaradio pevač

Stars
> 00:00h

Eru Ojdanića boli glava zbog bračnih problema njegovog sina Dragutina. Naime, njegovog naslednika napustila je supruga Jelena, i sa sinom sedmogodišnjim Andrijom otišla kod roditelja u Resnik. Pobegla Erinim autom Njih dvoje su se nedavno, dok je Era bio na moru, posvađali. Ona je uzela Erin auto i njime se odvezla kod roditelja u Resnik. - Ceo Meljak bruji o njihovoj svađi. Dragutin i Jelena su se žestoko zakačili. Jelena je Eri uzela auto, a i još mnogo toga će. Ona je sa sobom povela sina, koji je pošao u prvi razred, i svakog jutra ga iz Resnika vozi u Meljak u školu - kaže naš izvor iz Meljaka. On dodaje da se sad po selu priča da Jelena neće da se vrati kući, da želi da se razvede i da uzme pola imovine koja se vodi na njenog muža. S obzirom na to da je Era napravio kuću i motel koji je prepisao na Dragoljubovo ime, ona zapravo hoće da prisvoji pevačevo bogatstvo.

Kako bismo proverili kakvo je stanje u porodici Ojdanić, pokucali smo na pevačeva vrata. Kad nas je video, bio je iznenađen. Pošto smo mu rekli zbog čega smo došli, počeo je da se pravda. - Snajka nije kod kuće, otišla je kod majke da pravi zimnicu - rekao je Era dok se u uglu pekla paprika koju su spremali za ajvar. Nije bio kod kuće Mogao je bolji izgovor da nađe. - Majka joj je slomila kuk i ona joj pomaže. Sela je u moj auto i otišla. Ja sam tad bio na moru, a sin mi je tako ispričao. Pa vi znate koliko ja poštujem snajku i volim je više nego rođeno dete - kazao je Era. Njegov sin nam je priznao da se posvađao sa ženom. - Mi se svađamo otkako smo se upoznali. Ma, vratiće se ona, otišla je pre dve nedelje i doći će za dve nedelje.

Bračni problemi... Jelena i Dragutin Ojdanić