Foto: FIBA

Svi čestitaju

SLAVI CELA JUGOSLAVIJA: Košarkaši Srbije digli na noge Hrvatsku, CG, Sloveniju, Makedoniju i BiH!

Društvene mreže zatrpane su čestitkama upućenim košarkašima Srbije

Košarka
> 00:00h

BEOGRAD - Pobeda Košarkaša Srbije nad Francuskom i ulazak u finale Svetskog prvenstva podigla je na noge celu Eks-Jugoslaviju! Čestitke stužu na društvenim mrežama, kao i na komentarima Kurira gde su desetine čutalaca našeg portala čestitali pobedu Orlova! Pobedničke poruke stižu iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, i BiH. Pogledajte u nastavku teksta samo neke od brojnih čestitki u konentarima na našem portalu.

Takođe, ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je košarkaškoj reprezentaciji, selektoru Aleksandru Đordeviću i stručnom stabu pobedu nad Francuskom i plasman Srbije u finale Svetskog prvenstva.

"Sjajnom igrom košarkaši su oduševili Srbiju. Momci su na ovom Svetskom prvenstvu postigli ono što smo svi priželjkivali, ali je sigurno bilo mnogo onih koji nisu verovali u ovakav uspeh. Koraškasi, selektor i stručni štab su odradili fantastičan posao i plasirali se u finale. Cela Srbija će biti uz njih u poslednjem meču", poručio je Udovičić koji je u Madridu uživo pratio meč. Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva, pošto je u dramatičnom polufinalu pobedila Francusku sa 90:85. Srbija će u nedelju u finalu igrati protiv selekcije SAD. Društvene mreže zatrpane su čestitkama upućenim košarkašima Srbije.