Foto: Nemanja Pancic

Prinova stiže u novembru

ODLAZI SA MALIH EKRANA: Nikolina uzela trudničko!

Nikolini je ostalo još dva meseca do porođaja, tako da je logično što je odlučila da se povuče. Sada želi da se posveti porodici i pripremama za dolazak njenog i Vidojevog deteta

Stars
> 00:00h

Za sve koji su se obradovali velikom povratku Nikoline Pišek Ristović na male ekrane, nažalost, radost je kratko trajala jer voditeljka definitivno odlazi na trudničko bolovanje.

Voditeljku, koja je u sedmom mesecu trudnoće, snimila je za svoju matičnu kuću poslednju emisiju.

Sudeći po ovim fotografijama, zgodna voditelja odlično podnosi trudnoću, a kada je reč o modnim trendovima, tu je neprikosnovena. Svakodnevna vožnja automobila sastavni je deo njenog života, što dokazuje da je i dalje aktivna i da nije razmažena trudnica.

"Nikolini je ostalo još dva meseca do porođaja, tako da je logično što je odlučila da se povuče. Sada želi da se posveti porodici i pripremama za dolazak njenog i Vidojevog deteta. Muž je najviše uticao na to da sada treba da se odmara i uživa u poslednjim nedeljama trudnoće, ali i da sredi sobu za devojčicu, koja stiže u novembru", rekao je izvor.

"S obzirom na to da je Nikolina u sedmom mesecu trudnoće, uradila je samo nekoliko “oproštajnih” emisija, a pošto je u poodmakloj trudnoći, iako se oseća fantastično, malo joj je naporno da često bude na relaciji Beograd-Zagreb, tako da sada odlazi definitivno na trudničko bolovanje", rekli su u PR službi te medijske kuće.