Dajners klub golf turnir

Gudelj, Zečević i Lina Dedijer putuju u Abu Dabi

Pojedinačne nagrade dobili su Lina Dedijer i Željko Isakov koji su izveli najduže udarce, dok je Ivica Suturović imao udarac iz prve najbliži rupi

Ostali sportovi
> 00:00h

Golfer iz Osijeka Branimir Gudelj ostvario je pobedu i na „Dajners klub golf turniru“, četvrtom Masters turniru u sezoni koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. On je imao bruto najbolji rezultat sa 140 poena.

On je uz Đorđa Zečevića i Linu Dedijer osvojio nagradno putovanje u Abu Dabi i učestvovanje na „Dajners klub internešnal pro-am klasiku“ od 2. do 6. novembra ove godine.

Dvodnevno takmičenje na Adi Ciganliji odigralo je 54 golfera u dve runde na 18 rupa, pošto po ovosezonskim pravilima nije bilo kata posle prvog kruga.

U A kategoriji najbolji neto rezultat imao je Aleksandar Stojiljković sa 139 poena, koliko je ostvario i Borislav Todorović, dok je 140 ima Erik Graser.

U B kategoriji bruto pobednik je Predrag Filipović, dok je u neto računanju najbolji rezultat ostvario Đorđe Zečević sa 70 poenom, ispred Milana Ratkovića i Aleksandra Flanđunisa.

U C kategoriji slavio je Vladimir Danković sa 33 bruto poena, dok je u neto bodovanju najuspešniji bio Ilija Stolica sa 65 boda ispred Line Dedijer i Jelene Đorđević.

Pojedinačne nagrade dobili su Lina Dedijer i Željko Isakov koji su izveli najduže udarce, dok je Ivica Suturović imao udarac iz prve najbliži rupi.

Golf sezona na terenima na Adi Ciganliji nastavlja se ove subote kada je na programu „BMW Golf kup“.