Foto: Fejsbuk

Šalila se na svoj račun

NATAŠA BEKVALAC: Otac mi ne duguje 6.000 evra!

Vredno radim, zbog drugih stvari. Tata je tu hteo da bude duhovit, a ja sam bila još duhovitija kada sam mu rekla da ću mu vratiti novac, rekla je pevačica

Stars
> 00:00h

Otac pop zvezde Nataše Bekvalac, Dragoljub, pre nekoliko dana izjavio je da je svojoj ćerki upravo on jedini sponzor i da joj je pozajmio 6.000 evra za kupovinu stana u srpskoj prestonici.

Nataša je rekla da vredno radi "kako bi mu vratila novac". "Ja vredno radim, zbog drugih stvari. Tata je tu hteo da bude duhovit, a ja sam bila još duhovitija kada sam mu rekla da ću mu vratiti novac", rekla je lepa plavuša, a zatim je objasnila zašto je njen otac dao takvu izjavu.

"Nije bio isprovociran, on je samo otac. On je samo meni stao u zaštitu. Ono kako se priča o meni i šta je prava istina, to su dve različite stvari. Naravno da roditelje uvek boli laž, pa je u tom svojstvu dao takvu izjavu", rekla je Nataša.

Podsetimo, Nataša 25. septembra će napuniti 34 godine, a slavlje je odlučila da počne od juče. "Rođendan slavim 7 dana. Pa, da počnemo", napisala je Nataša na Fejsbuku.

Dragoljub Bekvalac, foto Kurir

(EPK/Opera 17)