Foto: Bljesak.info

Marinov otac tvrdi da mi izmišljamo

(VIDEO) DOKAZ: Poslušajte kako se Čilić kaje zbog Tompsona

Kurir objavljuje audio zapis intervjua sa hrvatskim teniserom, nakon što je njegov otac demantovao naše pisanje

Tenis
> 04:06h

Otac hrvatskog tenisera Marina Čilića, Zdenko izjavio je da je intervju sa njegovim sinom u Kuriru izmišljen! Podsetimo, Marin je u eksluzivnom intervjuu rekao da mu je žao što je nakon osvajanja US opena na njegovom dočeku pevao Marko Perković Tompson - čovek koji na svom repertoaru ima i ustaške pesme.

- Ne verujem da se Marin ima zbog čega kajati, sve je bilo perfektno, odlično. Mislim da je to izmišljeno, obična propaganda - rekao je Zdenko za internet sajt klix.ba i dodao:

- Sa Tompsonom sam sedeo desetak puta i mogu reći da se radi o vrlo prijatnom čoveku. Te stvari čačkaju, izmišljaju i njima se bavi ljudi koji nemaju šta pametnije raditi u životu.

Zanimljivo je da je izjave Zdenka Čilića sa bosansko-hercegovačkog sajta klix.ba preuzeo i index.hr, ali je veoma brzo uklonjen sa ovog hrvatskog portala.

U cilju zadovoljavanja istine Kurir objavljuje integralni audio zapis intervjua na kom se jasno čuju pitanja naše novinarke i odgovori hrvatskog tenisera, a u kom osvajač US opena nekoliko puta ponovi da mu je žao što je na njegovom dočeku pevao Tompson.

http://www.youtube.com/watch?v=tlljkMsgHUM