Foto: Kurir Štampano

Ivan Marinković optužuje Aleksandra Stanimirovića

Gocin bivši muž: Prebio me Aca iz Amadeus benda!

Pretnje Marinković u Urgentnom centru policiji izjavio da je klavijaturista poznate grupe skupio nekoliko momaka, koji su ga brutalno pretukli nasred ulice

Stars
> 23:34h

Ivan Marinković, koji je pre dve večeri pretučen preko puta Mašinskog fakulteta, u izjavi koju je dao policiji kao organizatora napada na njega naveo je Aleksandra Stanimirovića, klavijaturistu Amadeus benda. Policija, kako Kurir saznaje, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva prikuplja sve informacije o prebijanju bivšeg supruga pevačice Goce Tržan. - Ivan je ukazao na to da ga je napao Aleksandar Stanimirović. Proverava se da li su u blizini mesta na kojem se napad dogodio postavljene kamere. Biće saslušana i žena koja je očevidac napada. Prema Ivanovim rečima povrede je zadobio kada ga je iz jednog automobila, za sada nepoznata osoba udarila pesnicama u glavu, da bi potom iz drugih kola izašlo nekoliko mladića koji su ga udarali štanglama - kaže naš izvor iz istrage. Sukob zbog žene On objašnjava da će u sklopu prikupljanja dokaza Marinković biti pozvan da prepozna napadača na kog je ukazao, a posle toga sledi podnošenje krivične prijave tužilaštvu. Bivši farmer je i prijateljima ispričao kako ga je nekoliko momaka tuklo dok je Aca Amadeus sve to posmatrao iz kola.

Ivan ga optužio... Aleksandar Stanimirović

- Oni su zaratili zbog jedne žene s kojom je Marinković pre više od dve godine bio u kombinaciji. Kako sam čuo, ona se sad viđa s tim Acom, a inače je žena muzičara iz benda jednog pop pevača. Aca je pokušao da ga udari kolima, a tu je bio još jedan auto leskovačkih tablica iz kog je izašla grupa mladića i pridružila se ostalima - završava naš izvor. Ivan je juče ujutru bio sa majkom, a kasnije je posetio kladionicu ispred koje je pretučen. Kada je ugledao fotografe, stavio je naočare i kapuljaču na glavu, pošto mu je lice u modricama. On tvrdi da ima i veliku ogrebotinu na leđima. Istraga u toku - To su teške povrede. U Urgentni je došla policija da dam izjavu. Istraga je u toku i ne smem da govorim o tome. Vi ste imali šansu da saznate prvi sve, ali niste hteli da platite - rekao je Ivan. Podsetimo, Marinković se nedavno požalio Kuriru da mu preti jedna poznata ličnost, i to zbog jedne devojke, a bi nam dao opširniju priču, tražio je novac. U jednom trenutku je pomenuo da se radi o Aci Amadeusu.

Goca Tržan NAJVAŽNIJA MI JE ĆERKA Goca Tržan nije bila da raspoložena da komentariše to što Ivan optužuje Acu za prebijanje: - Sve što sam imala da kažem rekla sam vam u jučerašnjoj izjavi. Ponoviću, najvažnija mi je bezbednost deteta. To su Ivanove stvari, u koje ja ne želim da se mešam. Nadam se da je dobro.

Aca amadeus ČUO SAM DA PRIČA DA SAM GA PREBIO Pozvali smo Acu i obavestili ga da Ivan priča kako ga je on napao, međutim, on se nije mnogo iznenadio. - Nemam veze s tim! Taj tip nije normalan šta izjavljuje. I ja sam čuo da on priča kako sam ga ja prebio, ali to nije tačno. Znam kakav je on čovek i ne treba mu verovati. Stvarno ne znam šta time pokušava da postigne i zašto mene povezuje s takvim stvarima. Ne shvatam zbog čega on hoće da smesti Amadeus bendu - rekao je Aca.