Foto: Dragan Kadić

Hoće da zida još jednu kuću u Beogradu

ŠIRI SE: Ceca kupuje plac na Dedinju!

Svetlana Ražnatović, na nagovor prijatelja, pre neki dan razgledala zemljište na čuvenom Mačkovom kamenu, koje planira da pazari zbog povoljne cene

Stars
> 00:00h

Svetlana Ražnatović, kako saznaje Kurir, uskoro bi mogla postati vlasnik još jednog poseda na Dedinju. Folk pevačicu prijatelji nagovaraju da kupi plac u ovom elitnom naselju, nedaleko od Belog dvora, i na njemu sagradi kuću. Ceca još nije prelomila gde želi da uloži novac i da li će napustiti svoj dom u Ljutice Bogdana, gde živi s porodicom od udaje za Željka Ražnatovića Arkana. Jeftinije zemljište - Cene zemljišta u Beogradu izuzetno su povoljne i sad je prilika da se za malo novca kupi parcela. Ceci su ljudi iz njenog okruženja savetovali da bi morala da kupi parcelu u naselju Mačkov kamen, koje je idealno za gradnju kuće - kaže izvor Kurira, blizak porodici Ražnatović.

Ceca je konačno državi vratila dug od milion i po evra zbog malverzacija u fudbalskog klubu Obilić. Posle nagodbe s tužilaštvom, bila je osuđena na godinu dana kućnog zatvora, i konačno zaradu od koncerata može da uloži u nešto pametno. - Ona je pre nedelju dana pogledala lokaciju i još nije odlučila da li će kupiti plac, ali mnogo joj se sviđa jer nije okružen velikim zgradama. Njoj je prioritet školovanje Veljka i Anastasije i želi da im omogući da studiraju u inostranstvu. Takođe, volela bi da svom sinu omogući da, kad se jednom dana oženi, ima svoj krov nad glavom - zaključuje naš sagovornik. Bez komentara Pozvali smo Svetlanu Ražnatović za komentar, ali i ovog puta je ostala suzdržana. - Ne dajem izjave za Kurir - bila je kratka Ceca, koja je sinoć imala veliki koncert u Sloveniji.

Zanimljivo PRVE KOMŠIJE KARLEUŠA I ČOLA Naselje Mačkov kamen na Dedinju veoma je popularno među srpskim džet-setom. Kuće i stanove u toj kraju imaju mnogi srpski fudbaleri, ali i Zdravko Čolić i Jelena Karleuša, s kojom Ceca godinama ne razgovara, pa će biti interesantno ako postanu prve komšinice.

Bogatstvo POSEDUJE ČETIRI NEKRETNINE Ceca i njena porodica u svom vlasništvu imaju četiri nekretnine. Pevačica je poslednji put kupila kuću na Kipru, od bivšeg supruga Arkana su joj ostali stan u Budvi i Beogradu, dok njeni roditelji poseduju kuću u rodnoj Žitorađi. Godinama živi u Ulici Ljutice Bogdana, u kući koja se procenjuje na dva miliona evra.