Foto: Kurir Štampano

Savo razbio Ivana u tenisu

HUMANO: Poznati igrali za dijabetičare

Brojni pevači, sportisti i glumci učestvovali na zabavno-sportskom događaju, a na današnjoj ceremoniji biće im dodeljeni trofeji

Stars
> 00:00h

Uprkos varljivom vremenu, brojne poznate ličnosti ukrstile su rekete na 12. Hugo Bos teniskom turniru, koji je juče održan na terenima TC „Novak“. Teniske egzibicije bivših reprezentativaca i šampiona zabavile su brojnu publiku i okupile veliki broj predstavnika diplomatskog kora u Srbiji, koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou uživaju u belom sportu. Na jednom terenu snage su odmerili glumac Dragan Jovanović i pevač Jovan Stefanović, dok su na drugom rekete ukrstili Savo Milošević i Ivan Gavrilović, koji je loptice prebacivao brzinom od 200 na sat, zbog čega se bivši fudbaler baš namučio da ga pobedi sa 6:0 u setovima.

Jelena i Žika Zana

Supružnici Jelena i Žika Zana pokazali su zavidno umeće jer su svoje protivnike savladali u rekordnom roku. Haris Džinović, koji je pre dva dana napunio 63 godine, igrao je tenis kao mladić i pokazao da je u odličnoj fizičkoj kondiciji. Za sportiste i ostale učesnike ovom prilikom je bilo obezbeđeno i merenje pritiska, kao i bogat švedski sto. Sredstva iz humanitarnog fonda turnira i ovoga puta će biti upućena udruženju Grada Beograda za borbu protiv dijabetesa Plavi krug, a najavljeno je pokretanje novog fonda za podršku mladim igračima i igračicama Srbije u svetskoj WTA i ATP konkurenciji. Ovaj događaj podržali su i Srđan Đoković, Bata Mirković, Srećko Jarić, Nigor, Slavkoni i drugi. Turnir se nastavlja danas u 10 sati, a tokom dana na centralnom terenu biće i ceremonija dodele trofeja.

Voli tenis... Dragan Jovanović