Foto: Web-tribune.com

Svadbeno veselje završilo tučom

Policajci došli da smire svatove zbog buke pa dobili batine!

Službenike austrijske policije koji su došli po prijavi građana zbog preglasne muzike razjareni gosti napali pa su morali u pomoć da zovu pojačanje

Austrija
> 09:52h

FELDKIRH – Svadbeno veselje u Feldkirhu u pokrajini Forarlberg, pretvorilo se u masovnu tuču sa policijom.

Posle više sati bučnog veselja i preglasne muzike komšije koje više nisu mogle da trpe galamu pozvale su u pomoć policiju. Službenici koji su došli na uviđaj po prijavi građana zatekli su pravi haos. Oko 80 vozila potpuno je blokiralo ulicu u kojoj je bilo svadbeno veselje, vazduh je bio pun dima od ispaljenog vatrometa, a sve se treslo od preglasne muzike.

Svatovi međutim, nepozvane goste nisu dočekali uz dobrodošljicu, već su umesto pozdrava i izvinjenja, usledile uvrede i psovke. Na kraju su razjareni i već pripiti gosti i fizički su nasrnuli na policajce.

Iznenađeni pripadnici javnog reda morali su da pozovu u pomoć pojačanje kako ih ne bi linčovali. Tuča je trajala više od sat vremena i petnaest policajaca jedva je nekako uspela da smiri situaciju i zavede red.

U tuči je povređen jedan policajac a tri osobe su uhapšene zbog pružanja otpora policiji. Neki od aktera su uz škripu koočnica automobilima pobegli sa mesta događaja.

S. V.