Foto: Rojters

Pale prve maske

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Neda u halterima imitira Bijonse!

Uprkos tome što ima 64 godine i tri unučeta, pevačica će se u izazovnom korsetu i s dugom kovrdžavom perikom pojaviti ispred žirija 12. oktobra na TV Prva

Stars
> 03:50h

Pop pevačica Neda Ukraden definitivno će biti zvezda prve emisije drugog serijala šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, koji startuje 12. oktobra na TV Prva. Kurir je došao u posed fotografije na kojoj pevačica obučena u crveni korset i haltere s dugom kovrdžavom kosom imitira Bijonse. Uprkos tome što ima 64 godine, Neda oskudno obučena izgleda poput neke tridesetogodišnjakinje, a prilično aktivna biće i na sceni dok bude izvodila čuveni hit ove pevačice.

Da u žiriju kojim slučajem sedi neko ko nije upućen u lik i delo ove pevačice, iznenadio bi se kad bi čuo da je ona baka troje unučadi. Dok je Neda bar na nekoliko minuta bila u koži svetske zvezde, Tanja Savić je u šminkernici obavljala poslednje pripreme za nastup. U kostimu Kejti Peri, bivša zvezda „Granda“ jedva je uspela da stavi plava sočiva, u čemu joj je pomogao Zvonko Pantović Čipi iz čuvene grupe Osvajači. Njegova uloga u prvoj epizodi biće možda i najteža jer je odmah morao da glumi ženu. Naime, u dugoj bebi-roze haljini, s perikom na glavi Čipi je uvežbavao pesmu i koreografiju čuvene Selin Dion. Na svu sreću, slavna pevačica nije toliko pokretna na sceni, jer se pevač jedva snašao na štiklama.

Nespretno hodao u štiklama... Čipi kao Selin Dion