Foto: Kadic

Televizija Prva okupila krem srpske javne scene

GLAMUR TV PRVE: Leni Kravic pevao u Belom dvoru

Na gala promociji nove programske šeme pojavio se veliki broj zvanica, koje je posebno oduševio Ivan Jeftović u ulozi slavnog muzičara

Pop kultura
> 00:00h
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic
FOTO: Kadic

TV Prva priredila je gala prijem na kojem je predstavila jesenju programsku šemu i nove sadržaje. Svečanosti u Belom dvoru prisustvovao je veliki broj uglednih zvanica. Njima se obratio Teodor Kirijaku, direktor „Antena grupe“, koja je vlasnik Prve. - Posle četiri godine uspešnog poslovanja „Antena grupa“ planira da još više ulaže na ovom tržištu, naročito u produkciju, koja je u Srbiji na visokom nivou, kao i u digitalni sektor. „Antena“ ima strateško partnerstvo s „Vajs medijom“, globalnom medijskom platformom za onlajn i video sadržaj. Uskoro ćemo i ovde predstaviti portal „Vajs medije“, za koji očekujemo da će postići veliki uspeh - objasnio je Kirijaku.

Spremni za novu sezonu... Voditelji Prve

Na promociji je govorio i direktor „Antena grupe“ za Srbiju i Crnu Goru Piter Anštajn. - Nastavićemo s dosadašnjim razvojnim putem televizije uvođenjem najkvalitetnijih emisija vrhunske produkcije, ali naš cilj je i da se širimo u onlajn medijima, kao i da postanemo lider u kablovskoj televiziji lansiranjem novih tematskih kanala - rekao je Ajnštajn. Da je temelj uspeha posvećenost poslu, dobar tim, ideja i hrabrost da se bude drugačiji istakao je direktor Prve Dragan Nenadović.

Milica Todorović ga nije prepoznala... Bane Mojićević kao Toma Zdravković

- Pored sada već kultnih emisija, krećemo s mnoštvom novih formata koji su u produkcijskom smislu na svetskom nivou. Prvenstveno mislim na „Grand produkciju“, s kojom smo sklopili strateško partnerstvo, i spektakularni šou „Tvoje lice zvuči poznato“. Tu je i sjajan premijerni domaći serijski program kao što je „Urgentni centar“, za koji je sam WB, čija je to licenca, dao pohvalu za adaptaciju. Ponosni smo i na novu sezonu „Radne akcije“, koja je došla kad je najpotrebnije, a obnavljamo 12 domova uništenih u poplavama.

Rada Manojlović

U vrtu Belog dvora nastupili su učesnici TLZP. Na sceni je prvo izvedena pesma „Aquarius“ iz mjuzikla „Kosa“, a potom se pojavio i Bane Mojićević u ulozi Tome Zdravkovića. Ipak, najviše ovacija izazvao je glumac Ivan Jeftović, prerušen u Lenija Kravica.

Nataša i Saša

Na promociji su bili i Lepa Brena, Saša Popović, Keba, Šaban Šaulić, Ivica Dačić, Miodrag Kostić, Seka Aleksić, Dajana i Žika Jakšić, Suzana Mančić, Milica Todorović, Ana Sević, Darko Lazić, voditelji Prve i mnogi drugi.

Domaćini... Katarina i Aleksandar Karađorđević