Golf

Memorijal Knez Pavle: Pobeda Stojiljkovića

Dvodnevno takmičenje na Adi ciganliji odigralo je 59 golfera u dve runde na 18 rupa, dok su van konkurencije bili Branimir Gudelj i Mihailo Dimitrijević

Ostali sportovi
> 09:46h

Aleksandar Stojiljković ostvario je pobedu na jubilarnom desetom „Memorijalu Knez Pavle“, petom Masters turniru u sezoni na terenima Golf kluba Beograd. Stojiljković je imao bruto najbolji rezultat sa 155 poena.

Dvodnevno takmičenje na Adi ciganliji odigralo je 59 golfera u dve runde na 18 rupa, dok su van konkurencije bili Branimir Gudelj i Mihailo Dimitrijević.

U A kategoriji najbolji neto rezultat imao je Erik Graser sa 140 poena, ispred Zorana Mirkova sa 145, odnosno Branislava Žegarca sa 147.

U B kategoriji bruto pobednik je Goran Đorđević, dok je u neto računanju najbolji rezultat ostvario Slobodan Petrović sa 68 poena, ispred Aleksandra Flanđunisa i Ljubice Tomašević.

U C kategoriji slavio je Branislav Jergović sa 35 bruto poena, dok je u neto bodovanju najuspešnija bila Jelena Đorđević sa 72 boda ispred Dragana Đuričića i Aleksandra Demića.

Pojedinačne nagrade dobili su Jelena Đorđević i Branimir Gudelj, koji su izveli najduže udarce, dok je Nenad Branković imao udarac iz prve najbliži rupi.

Trofeje najboljim golferima dodelili su princeza Jelisaveta Karađorđević, ćerka Kneza Pavla i predsednik golf kluba Beograd Dragan Šolak.

Golf sezona na terenima na Adi Ciganliji nastavlja se ovog vikenda kada je na programu novi turnir iz Masters serije “Sisko golf čelendž”.