Foto: Printskrin

Novi blam

(VIDEO) ZORANNAH NIKAKO DA SE ZAUSTAVI: Ovako je blogerka merila IQ

Radila sam u Mensi, ali sam pre dve godine uradila na Internetu neki Ajnštajnov, nešto, neki... pokušala je da objasni blogerka kako je izmerila svoj IQ za koji tvrdi da je 131

Stars
> 00:00h

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah nakon što se izblamirala na Nedelji mode u Milanu, a zatim i izjavom da je njen IQ 131, nastavila je ovaj niz u jednom emisiji.

Naime, blogerka je otkrila šta se desilo zapravo u Milanu, ali i kako zna da je njen IQ 131.

"Ja sam prvo pitala novinara 'šta, ko', jer nisam čula, ali oni su to naravno isekli", kaže Zorannah i dodaje "da novinari postave pitanje tako kao da je to nešto što bi ti trebalo da znaš", rekla je Zorana u emisiji "Exkluziv" a zatim otkrila i kako je izmerila svoj IQ.

"Radila sam u Mensi, ali sam pre dve godine uradila na Internetu neki Ajnštajnov, nešto, neki ...". Zorana je verovatno mislila na test, ali kako i sama kaže da se ne pravi pametna, ne čudi što nije uspela da se seti reči.

"Sigurno se neću praviti pametna i snimati sebe kako čitam knjige i radim naučnu fantastiku, fiziku ...", objasnila je blogerka šta radi na šta radi na svom blogu.

http://www.youtube.com/watch?v=AdewdjaI58E

Zorannah zarađuje i do 5.000 evra mesečno

Zorana Jovanović je krajem 2013. imala dnevno zaradu između 20.000 i 40.000 posetilaca na blogu, video klipovi na Jutjubu imaju prosečno između 10.000 i 30.000 pregleda, a najgledaniji preko 70.000 pregleda, ima skoro 80.000 fanova na Fejsbuku, preko 79,930 Instagram pratilaca, skoro 9.000 Tviter pratilaca... Zorana ima svoj online šop, ima svoj realni Pop-Up Shop, a od samih blog postova mesečno zarađuje između 1.000 i 5.000 evra, u zavisnosti od broja klijenata tog meseca. Ona dnevno radi na blogu između 5 i 10 sati, od čega pola vremena troši na email poruke i komentare na logu i FB. Zorana je danas osoba koja direktno najviše zarađuje od svog bloga u Srbiji.

http://www.youtube.com/watch?v=eZM-eG-SZ_A