Mladi Srbi ludovali nakon pobede

ORLIĆI ZASLUŽENO NA EP: Dajte Špance da se igramo!

Pobedu nad španskom reprezentacijom i plasman na Evropsko prvenstvo srpski fudbaleri slavili do zore u popularnom klubu „Stefan Braun“

Fudbal
> 23:18h

Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije do ranih jutarnjih sati zasluženo su proslavljali pobedu nad Španijom (2:1) i plasman na Evropsko prvenstvo 2015. u Češkoj!

Nastavilo se u avionu... Baš kao košarkaši

Srpski „orlići“ slavlje su počeli u svlačionici, nastavili ga u avionu, gde se malo popilo i pevalo „Dajte Špance da se igramo“, a po sletanju u Beograd ludnica je nastavljena u noćnom klubu „Stefan Braun“!

Povređeni mladi reprezentativci Darko Brašanac i Marko Petković nisu otputovali sa ekipom u Španiju, ali bili su uz saigrače čim su se vratili u domovinu! Na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ povređeni dvojac je dočekao pobednički tim Srbije, s kojima su uz šampanjac nastavili provod do zore. Slavlju se priključio i direktor mlađih selekcija naše reprezentacije Savo Milošević.

Treće poluvreme... „Stefan Braun“

Filip Kostić, strelac koji je Srbiju odveo na EP, za Kurir je rekao da je još pod utiskom, i da mu je ovaj pogodak u nacionalnom dresu najdraži u karijeri. - I dalje sam u potpunom šoku, ne znam gde sam. Ovo je apsolutno najlepši gol koji sam dao u karijeri. Sve što sam do sada uradio u klubu se briše, jer dati gol za Srbiju, za reprezentaciju, za svoje... To je neopisivo. Kad sam primio loptu, nisam znao gde sam, samo sam išao napred, i dogodilo se - rekao je Kostić i dodao: - Proslava je bila fenomenalna i u avionu i u Beogradu, ali ja, nažalost, nisam bio u svlačionici kad je bilo najlepše jer sam morao na doping kontrolu. I to treći put zaredom mene biraju. Nije meni što moram da idem, nego sam propustio najlepše trenutke nakon pobede - ispričao je Kostić.

Hinez Melendez SRBI, BILI STE BOLJI, SREĆNO Direktor mlađih kategorija španske fudbalske federacije Hinez Melendez nakon pobede Srbije ušao je u svlačionicu našeg tima i uz iskrene čestitke poželeo im sve najbolje na EP u Češkoj. - Želim da vam čestitam od srca jer ste zaista zaslužili da odete na EP. Bili ste bolji od nas u ove dve utakmice i mi to znamo da cenimo. Srećno u Češkoj i želim da vas vidim u Riju - poručio je Melendez.

Kapiten Čaušić POBEDILI SMO NEPOBEDIVE Kapiten fenomenalnih „orlića“ Goran Čaušić izjavio je za Kurir da je presrećan zbog trijumfa nad nepobedivom ekipom. - Fenomenalan je osećaj, tek sad, kad su se slegli utisci, svesni smo šta smo uradili. Pobedili smo najjaču ekipu u našem uzrastu, koja je bila nepobediva. Verujem da je u nama proradio i neki inat, jer je baš malo ljudi verovalo u nas, svi su govorili da je nemoguća misija pobediti Špance i plasirati se na Evropsko prvenstvo - rekao je Čaušić.