Foto: Beta

Lajonel Riči je biološki otac jedne Kardašijanke?

"Imali su seksualnu aferu, on se hvalio time. Rekao je da je već tada završio sa svojom ženom. Osamdesetih je svako spavao sa svakim, a Kris je tada bila jako zgodna

Pop kultura
> 19:00h

Oduvek se spekulisalo da Kloi Kardašijan ne deli istog oca sa Kim, Kortni i Robom. Iako je njena porodica ove navode uvek demantovala na listi potencijalnih očeva našao se i Lajonel Riči. Njena majka Kris Džener imala je seksualnu aferu sa Lajonelom dok je još bila u braku sa Robertom Kardašijanom.

"Imali su seksualnu aferu, on se hvalio time. Rekao je da je već tada završio sa svojom ženom. Osamdesetih je svako spavao sa svakim, a Kris je tada bila jako zgodna”, navodi bliski izvor pevača.

Inače, mnogi su primetili sličnost između Lajonelove biološke ćerke Sofi (16) i Kloi Kardašijan. Starija ćerka Lajonela Ričija je poznata Nikol Riči, ali ona je usvojena i ne deli očeve gene.

Na listi potencijalnih očeva do sada se našao bivši frizer njene majke, zatim bivši sportista O. Dž. Simpson, a sada i Lajonel Riči.

"Imam toliko očeva da mi se vrti u glavi”, prokomentarisala je Kloi.

Podsetimo, Kris je nekoliko puta u šou “U korak s Kardašijanovima” priznala da je varala Roberta, ali tvrdi da on ipak jeste Kloin otac. S druge strane, Kloi se više puta pitala da li je usvojena budući da se i fizički veoma razlikuje od ostatka porodice.