Foto: Printskrin

Srpski reprezentativac heroj u očima stranaca

(VIDEO) SNIMAK KOJI POBIJA LAŽI ALBANACA: Pogledajte kako je Kolarov štitio gostujuće fudbalere

Zbog ovog poteza Kolarov danima unazad dobija velike pohvale od strane evropskih medija, ali je pre svega dokaz kakvim lažima se služi FS Albanije u pokušaju da opravda namerno izazivanje prekida utakmice

Fudbal
> 08:02h

Fudbalski savez Albanije optužio je reprezentativce Srbije da nisu štitili njihove igrače tokom haosa koji su organizovanom akcijom izazvali upravo njihov navijači.

U saopštenju objavljenom na sajtu FS Albanije između ostalog piše:

"Srpska strana čini se nesposobnom da osudi nasilje, ekstremizam i rasizam koji je prikazan u Beogradu, već su prezauzeti političkim izjavama koje ne služe drugoj svrsi do da opravdaju sramne akte rasizma i nasilja, kao i nesportsko ponašanje njihovih igrača, navijača i obezbeđenja".

Međutim, tvrdnje albanske strane demantuje video snimak na kome se vidi kako Aleksandar Kolarov telom štiti fudbalere gostujućeg tima. Srpski reprezentativac je zagrlio više nego nervoznog Talanta Džaku, koji se istakao i po izjavi da treba pokrenuti rat protiv Srbije, i telom se isprečio između navijača i fudbalera.

Zbog ovog poteza Kolarov danima unazad dobija velike pohvale od strane evropskih medija, ali je pre svega dokaz kakvim lažima se služi FS Albanije u pokušaju da opravda namerno izazivanje prekida utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=cnJB7cneyHg