(VIDEO) LUDILO U BRATISLAVI: Navijači Sparte prekinuli meč sa Slovanom

Printskrin
Veliki broj policajaca je posle nekoliko minuta uspelo da smiri nerede na stadionu u Bratislavi, a utakmica je nastavljena pošto su ispražnjene tribine

BRATISLAVA - Utakmica trećeg kola Grupe I Lige Evropa između Slovana iz Bratislave i Sparte iz Praga bila je prekinuta u 40. minutu pošto su navijači gostujućeg tima utrčali na teren.

Oko 40 navijača Sparte probilo je ogradu, a onda je utrčalo na teren i krenulo ka pristalicama Slovana. Fudbaleri obe ekipe su potom otišli u svlačionicu. Veliki broj policajaca je posle nekoliko minuta uspelo da smiri nerede na stadionu u Bratislavi, a utakmica je nastavljena pošto su ispražnjene tribine.

http://www.youtube.com/watch?v=j_JIa0hu55M

Sparta je na kraju slavila 3:0. Jang Bojs je pobedio Napoli 2:0. Sparta, Napoli i Jang Bojs imaju po 6 bodova, dok je Slovan bez poena.

Sevilja i Standard igrali su u grupi G bez golova, dok je Rijeka pobedila Fejenord 3:1. Sevilja ima 5, Standard i Rijeka po 4, a Fejenord 3 poena.

Lil i Everton igrali su u grupi H bez golova, dok je Volfsburg nadigrao Krasnodar 4:2. Everton ima 5, Volfsburg 4, Lil 3, a Krasnodar 2 boda. Francuska policija za razbijanje demonstracija koristila je gumene metke i suzavac, kako bi sa glavong trga u Lilu rasterali navijače Evertona, koji su se tu okupili nekoliko sati pred početak utakmice. Navijači Evertona ignorisali su zahtev Uprave svog kluba da se ne okupljaju na glavnom trgu u Lilu, iako je sinoć na istom mestu došlo do sukoba sa pristalicama fudbalskog kluba Lil. U sredu uveče je oko sto huligana sa kapuljačama napalo navijače Evertona, koji su se posle provoda u gradskim pabovima okupili na glavnom trku. Tom prilikom dvojica navijača Evertona su povređena i smeštena u bolnicu.

Steaua je u grupi J pobedila Rio Ave 2:1, a Alborg ekipu Dinama iz Kijeva 3:0. Steaua, Dinamo i Alborg imaju po 6 bodova, dok je Rio Ave bez poena.

Fiorentina je u gostima pobedila PAOK 1:0 u grupi K, a Dinamo Minsk i Gengamp igrali su bez golova. Fiorentina ima 9, Gengamp 4, PAOK 3, a Dinamo jedan poen.

Trabzon je u grupi L pobedio Lokeren 2:0, dok je Legija u sredu gostima pobedila Metalist 1:0. Legija ima 9, Trabzon 6, Lokeren 3, a Metalist je bez bodova.

Viljareal je u grupi A pobedio Cirih 4:1, dok je Borusija pobedila Apolon 5:0. Viljareal ima 7, Borusija 5, Apolon 3, a Cirih jedan bod.

Torino je u grupi B nadigrao Helsinki 2:0, dok su Klub Briž i Kopenhagen igrali 1:1. Torino je prvi sa 7, a potom slede Briž 5, Kopenhagen 4 i Helsinki bez bodova.

Salcburg je na svom terenu pobedio zagrebački Dinamo 4:2 u grupi D, dok je Seltik bio bolji od Astre 2:1. Salcburg i Seltik imaju po 7, Dinamo 3, a Astra je bez bodova.

PSV i Panatinaikos igrali su 1:1 u grupi E, dok je moskovski Dinamo u gostima pobedio Estoril 2:1. Dinamo ima 9, PSV 4, Estoril 3, a Panatinaikos samo 1 bod.

Inter i Sent Etjen igrali su bez golova u grupi F, dok je Karabak u gostima pobedio Dnjipro 1:0. Inter ima 7, Karabak 4, Sent Etjen 3, a Dnjipro jedan bod.