Foto: KURIR

Velika tragedija

TUGA U PORODICI FAZLIJA: Isidora i Kristijan poginuše zbog tuđeg nemara, planirali su da se venčaju

Ništa nas ne pitajte. Ovo je velika tragedija za našu porodicu, ogromna za još četiri. Zbog tuđeg nemara, poginulo je četvoro dece koji su tek kročili u život, a jedna devojka bori se da preživi, kaže ujak nastradalog Kristijana

Crna Hronika
> 00:00h

Lelek, plač i neverica u domu porodice tragično nastradalog Kristijana Fazlija, u beogradskom naselju Medaković. Dvorište, od ranih jutarnjih časova, od kako se saznalo da je Miki poginuo, prepuno rođaka, njegovih drugova i komšija.

"Ništa nas ne pitajte. Ovo je velika tragedija za našu porodicu, ogromna za još četiri. Zbog tuđeg nemara, poginulo je četvoro dece koji su tek kročili u život, a jedna devojka bori se da preživi", ujak nastradalog Kristijana. Kristijanovi drugovi iz kraja ne mogu da veruju u ono što se dogodilo. "Niko nije mogao ni da nasluti ovako nešto. Miki se toliko radovao svadbi, a posebno što je na slavlje išao sa devojkom i sa najboljim prijateljima. Tragedija je tim veća što ni Miki niti bilo ko od njegovih saputnika nije bio pijan, a nastradali su zbog tuđe bahatosti". Čeda Fazlija, Kristijanov mlađi brat, očajan je. Veli da nesreća, tuga i bol nikako da zaobiđu njihovu porodicu.

"Nemam više ni suza ni reči kojima bih opisao sav bol u srcu. Izgubio sam sve ono što je najdraže i najvoljenije. Ne znam kako dalje, kako bez brata", kaže Čeda. Od Čede saznajemo i to da se njegov brat gotovo pet godina zabavljao sa Isidorom Demiri, koja je sa porodicom do juče živela na Dorćolu. "Mnogo su se voleli. Planirali su da se uzmu i da stvaraju porodicu. Hteli su da otvore pet-šop jer su oboje obožavali životinje. A evo šta se desilo. Valjda će se njih dvoje naći u svojoj ljubavi na nekom boljem mestu", kroz suze govori Čeda Fazlija.

(Večernje novosti)