Foto: Partizan

SLABA REALIZACIJA

(VIDEO) PROMAŠAJI KOJI SKUPO KOŠTAJU: Evo kako je Partizan ostao bez pobede protiv OFK Beograda

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobede ni u trećoj uzastopnoj utakmici, a ako crno-beli ne poprave realizaciju nastaviće da prosipaju bodove

Fudbal
> 10:58h

BEOGRAD – Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobede ni u trećoj uzastopnoj utakmici, a tragičar remija sa OFK Beogradom definitivno je bio napadač crno-belih Petar Škuletić. Partizan je na kraju igrao nerešeno sa OFK Beogradom (1:1) u zaostalom meču 7. kola Superlige Srbije, ali je moglo da bude drugačije da je Škuletić iskoristio bar jednu od dve kolosalne prilike koje je imao. On se dva puta propisno obrukao, a dva neverovatna promašaja su Partitzan na kraju koštala dva boda. Škuletić prvu šansu nije iskoristio u 20. minutu, posle sjajnog proigravanja Ilića. Napadač crno-belih je sam krenuo ka golu, ali je golman OFK Beograda Čupić odlično intervenisao.

http://www.youtube.com/watch?v=fReDNiqIV7o
Škuletić drugu veliku priliku propušta u 68. minutu, posle asistencije Lazovića. Luka je izveo aut, a
Lazović pronalazi Škuletića koji sa šest metara ponovo uspeva da pogodi golmana, a lopta na kraju od stativu odlazi u gol-aut.
http://www.youtube.com/watch?v=ZGGP-kvpbAw
Promašaji Petra Škuletića samo su potvrda loše forme napadača Partizana. Naime, Petar Grbić je u porazu od Jagodine (1:0) upisao verovatno promašaj godine. Izabranici trenera Marka Nikolića nisu imali sreće protiv "romantičara" pošto je Nikola Drinčić u 57. minutu iz slobodnog udarca pogodio prečku.
http://www.youtube.com/watch?v=BuFx8lQnAlc
Jedno je sigurno, ako crno-beli ne poprave realizaciju nastaviće da prosipaju bodove.