5 supermodela koje morate pratiti na Instagramu!

Instagram
Svetski dizajneri se već otimaju oko njih, a milionima fanova koje su dostigle za veoma kratko vreme – nema sumnje da ih čeka svetla budućnost

Ove devojke su se proslavile zahvaljujući Instagramu! Svetski dizajneri se već otimaju oko njih, a milionima fanova koje su dostigle za veoma kratko vreme – nema sumnje da ih čeka svetla budućnost!

Kendal Džener @kendalljenner

Kada vam je sestra Kim Kardašijan, nije čudno da imate preko 15 miliona pratilaca na Instagramu! No, ne možemo da osporimo uspeh Kendal Džener, koja danas proslavlja 19. rođendan, a već je angažovana u jesenjim kolekcijama Marka Džejkobsa i modne kuće Givenchy.

Karin Rojtfel @gigihadid

Slavna Karin Rojtfel, urednica Harper’s Bazaara uvrstila je Džidži Hadid u modne ikone u septembarskom izdanju ovog prestižnog magazina, rame uz rame sa Sindi Kraford i Lindom Evanđelistom!


Suki Voterhaus @sukiwaterhouse

Ona je devojka Bredlija Kupera, najbolja drugarica Kare Delevinj i jedno od prepoznatljivih lica Burberry kampanje za jesen 2014. Upoznajte Suki Voterhaus!

Hejli Boldvin @haileybaldwin

Najstarija kćerka Stivena Boldvina, Hejli Boldvin, jednostavno je rođena da bude model! Karijeru je počela sa 14 godina, u septembru se prvi put pojavila na njujorškom i pariskom Fashion Weeku, zajedno sa svojim prijateljicama Kendal Džener i Džidži Hadid.

Bela Hadid @bellahadid

Bela Hadid polako ali sigurno ide stopama starije sestre Džidži. Sudeći po Instagramu, ova 18-godišnja lepotica ne gubi vreme.

(Lepota&zdravlje)