Foto: Nemanja Pančić

Na autoputu kroz Beograd

Radovi kod petlje Zmaj

U noći između utorka i srede, od ponoći do tri sata ujutru izvodiće se radovi na demontaži postojeće grede na portalnom nosaču i montaži nove grede

Beograd
> 17:26h

BEOGRAD - Na autoputu kroz Beograd od sutra do četvrtka u zoni petlje Zmaj izvodiće se radovi na demontaži i montaži portalnih tabli i zameni portalnih greda na dva nosača, saopštili su Putevi Srbije.

U utorak i sredu, u periodu od 9 do 15, izvodiće radovi na demontaži i montaži portalnih tabli iz preticajne ili iz zaustavne trake, u smeru ka Nišu, i saobraćaj će biti preusmeren u voznu traku prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

U noći između utorka i srede, od ponoći do tri sata ujutru izvodiće se radovi na demontaži postojeće grede na portalnom nosaču i montaži nove grede.

Saobraćaj će biti totalno obustavljen u intervalima od 15 minuta uz prisustvo patrola saobraćajne policije.

U smeru ka Sremskoj Mitrovici u sredu i četvrtak od 9 do 15 izvodiće se radovi na demontaži i montaži portalnih tabli.

Radovi će se obavljati iz preticajne ili iz zaustavne trake i saobraćaj će biti preusmeren u voznu traku prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

U sredu od ponoći do tri sata ujutru izvodiće se radovi na demontaži postojeće grede na portalnom nosaču i montaži nove grede. Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom i uz asistenciju saobraćajne policije.