Mladić se iživljavao nad bespomoćnom ženom

MANIJAK: Silovao taštu pred nepokretnim tastom

Miodrag Stepanović (19) uhapšen pošto je pijan upao u kuću D. K. (59) u Kuzminu, pa je pretukao i napastvovao

Crna Hronika
> 00:00h

SREMSKA MITROVICA - Miodrag Stepanović (19) pretukao je i silovao D. K. (59), majku svoje nevenčane žene S. S., a potom prebio njenog nepokretnog muža u njihovoj kući u Kuzminu kod Sremske Mitrovice. Policija je uhapsila nasilnika i određen mu je pritvor do 30 dana. Stepanović je došao kod tašte i tasta da bi našao nevenčanu ženu, koja je pobegla od njega. Razvalio je ulazna vrata, uleteo u kuću i, kad nije našao ženu, taštu je prebio dok je to posmatrao nepokretni suprug, a onda je i silovao u drugoj sobi. Pobegla od pijanca Nesrećna žena je napastvovana u noći između nedelje i ponedeljka, kada je, kako tvrdi žrtva za Kurir, mladić pijan upao u njenu kuću. - Ceo dan me je pratio i oko tri ujutru je došao kod mene i odmah me napao. Stezao me je za vrat, tukao me je, pritiskao mi grudi, a onda i silovao. Nije mu bilo dosta to što je uradio, već je napao i pretukao i mog nepokretnog muža - ispričala je vidno potresena žena za Kurir i dodala: - Kad je prestao sa iživljavanjem, taj monstrum je legao ispod mog kreveta i zaspao, a ja sam celu noć provela u hladnoj sobi pored u strahu. Policija ga je zatekla i uhapsila u mom dvorištu.

Ne veruju... Braća silovatelja

Ona je navela i da je Stepanović jedno vreme bio u vezi s njenom ćerkom, koja više nije mogla da ga podnese jer ju je stalno tukao i pio. - Jedva preživljavam, pokušavam nešto da zaradim branjem kukuruza, a taj zlikovac me je tako napao, silovao i mučio - rekla je žena i potom preko zida bacila dve jakne silovatelja koje su ostale u njenoj kući jer „podsećaju na pakao kroz koji je prošla“. Tašta ga šamarala S. S. ne veruje da je njegov brat silovao D. K. - Ona je bila protiv njihove veze jer smo Romi, a oni su mi kao jaka marka, došli su iz tamo neke Žitorađe. Sve je činila da im raskine vezu. Čak je nekad umela i da išamara Miodraga kad bi s njenom ćerkom došao u Kuzmin. Neću poverovati da ju je silovao dok ne vidim čvrste dokaze - rekao je za Kurir S. S. Za Miodragom Stepanovićem šabačka policija ranije je raspisala poternicu.

Nezgodan kad se napije PIJE OD DEVETE GODINE Nasilnikov brat je rekao da je Miodrag bio u vezi sa S. S. godinu dana. - Miodrag i S. S. rođeni su istog dana, iste godine. I baš su se voleli, živeli su u našoj kući, ali je njena majka izričito bila protiv te veze - rekao je Stanimir. On je priznao da je njegov brat nezgodan kad se napije. - Počeo je da pije još sa devet godina. Kad se napije, potpuno se promeni i postaje drugi čovek - kazao je S. S.