Foto: Zorana Jevtic

Marka Milićeva dopratila trojica stražara

Lukin otac: Ne želim da mu se svetim, tražim samo istinu

Ja samo želim da čujem njegovu stranu priče jer na neki način mislim da je to moglo svakom da se dogodi, rekao je Jovanović

Crna Hronika
> 15:40h

BEOGRAD - Početak suđenja Marku Milićevu, koji je optužen da je „kantrimenom“ na Brankovom mestu usmrtio Luku Jovanovića, odložen je juče u Trećem osnovnom sudu za 18. novembar zbog štrajka advokata. Milićeva su juče u sudnicu iz pritvora dopratila čak trojica zatvorskih stražara, dok je ispred sudnice bilo pojačano obezbeđenje sudske straže, ali i policije.

- Vidim da je bilo mnogo straže, ne vidim razlog za to, nemam nameru da se svetim - rekao je juče posle odlaganja suđenja Bojan Jovanović, otac nastradalog mladića, koji je sedeo u publici iza Milićeva. Kako je rekao, prema „tom čoveku“ nema nikakav osećaj.

- Ja samo želim da čujem njegovu stranu priče jer na neki način mislim da je to moglo svakom da se dogodi - rekao je Jovanović. Pored Milićeva, na optuženičku klupu juče su seli i Milićevljev kum Bratislav Vesović, koji je takođe u pritvoru, kao i taksista Saša Janković. On je od suda tražio da mu bude vraćen automobil koji mu je oduzet. (J. S.)