Foto: Printskrin

Otišla na miru

(VIDEO) OPROSTILA SE OD SVOG KONJA I UMRLA: Tužan rastanak od životinje koju je čuvala 25 godina!

Šejla Marš je poželela da se oprosti od svog najdražeg konja Bauna i kada su joj ispunili poslednju želju, samo nežno šapnula ime konja i pomilovala ga

Ludi svet
> 20:58h

Pacijentkinja Šejla Marš (77), koja je obolela od tumora, preminula je u utorak ujutro, samo dan pošto se ispred bolnice u kojoj je lečena pozdravila sa svojim najdražim konjem.

Bila je to njena poslednja želja pa su joj radnici bolnice organizovali posetu u ponedeljak posle podne. Iz bolnice su rekli kako je Šejla, koja je zbog bolesti jedva govorila, samo nežno šapnula ime konja i pomilovala ga.

Ona je svoj radni vek provela u radu sa životinjama, a sama je imala šest konja, tri psa i tri mačke. Pošto su joj u posetu već bili njeni psi, zatražila je da vidi svog najdražeg konja Bauna, o kome se brinula 25 godina. "Ovo je bilo jako važno za moju majku. Obožavala je prirodu i životinje, a imala je i otvoreno srce za ljude i često je pomagala drugima", rekla je njena ćerka Tina.

"Taj je susret je bio za nju jako važan kako bi otišla u miru. U našoj bolnici smatramo kako je dostojanstven odlazak jako bitan i svim svojim pacijentima nastojim da omogućimo da odu pomireni sa sobom i svojim bližnjima. Zato nam je bila čast da pomognemo Šejli da se oprosti od životinja koje su činile tako važan deo njenog života",rekla je medicinska sestra Paulina Lav.