U TAJNOSTI

JARIĆ OSTAO BEZ DEVOJKE: Švonja i Đorđević pred matičarem rekli da!

Istrčao iz karantina da se oženi Filip se svečano obukao i u smokingu stigao sam u poznati beogradski restoran, dok je Jovana došla u običnoj bež haljini i crnim čizmama

Stars
> 00:00h

Manekenka Jovana Švonja juče se udala za fudbalskog reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića, koji je zbog svog venčanja morao da bude pušten iz karantina! Devojku, s kojom je košarkaš Marko Jarić prevario suprugu Adrijanu Limu, ovog leta je nakon pet meseci zabavljanja zaprosio prvotimac rimskog Lacija, a ona se, čim je pristala, pohvalila vereničkim prstenom na društvenoj mreži. S obzirom na to da je Đorđević na pripremama sa reprezentacijom u Staroj Pazovi, morao je da dobije dozvolu da napusti karantin, ali zato niko od njegovih saigrača nije mogao prisustvovati njegovom venčanju u jednom poznatom beogradskom restoranu u centru grada. - Prvo je stigao fudbaler i sam je ušetao u restoran na Tašmajdanu, a Jovana je došla nešto kasnije i krila se od fotografa i snimatelja, pa je ušla kroz ulaz za smeće. Nije nosila venčanicu, već je bila obučena u haljinu krem boje i nosila je duboke crne čizme. U intimnoj atmosferi, u prisustvu kumova i svojih najbližih, par je ozvaničio ljubav i nazdravio na svečanom ručku bez mnogo pompe - otkriva izvor, koji se zatekao na licu mesta. Iako su izbegavali novinare, mladenci su sami postavili nekoliko fotografija na Instagramu, a mlada je momentalno promenila i prezime na Fejsbuku. Inače, zbog Filipovih obaveza u reprezentaciji, mladenci su prvu bračnu noć proveli svako u svom krevetu.

Zavela košarkaša, pa se udala za fudbalera... Marko Jarić

Problematična manekenka JOVANA POKUŠALA DA SE UBIJE Jovana je inače postala poznata kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića za pesmu „Kako posle nas“, sa kojim je dovođena u vezu, a bila je proglašena i za mis Fešn TV. Veliki skandal je izazvao njen pokušaj samoubistva, kada je zbog svađe sa tadašnjim dečkom manekenom Slavkom Moljcem skočila s mosta u Novom Sadu u nabujali Dunav. Iz bujice ju je izbavio nepoznati mladić. Dve godine kasnije, Švonja je doživela nesreću na jednom snimanju, gde je slučajno upala u vrelu vodu. Tada joj je izgorelo 50 odsto kože i kosa joj je bila potpuno uništena. Na svu sreću, uspela je da se oporavi i vrati poslu.