Foto: Twitter

KRISTIJANO RONALDO: Igram u životnoj formi

Doći će vreme kada neću više moći da napredujem, ali ću pomagati timu svojim brojkama. Moja statistika nije loša, kaže Portugalac

Fudbal
> 19:46h

Fudbal Real Madrida Kristijano Ronaldo smatra da se trenutno nalazi u najboljoj formi u životu. Fantastični Portugalac postigao je 23 gola na 17 mečeva ove sezone, Real je prvi u Primeri i već je obezbedio osminu finala Lige šampiona.

Ronaldo je prošle godine drugi put u karijeri proglašen za najboljeg igrača sveta, a na startu nove potvrđuje da je priznanje otišlo u prave ruke.

„Trenutno sam u najboljoj formi u životu, ali pokušaću da napredujem. Doći će vreme kada neću više moći da napredujem, ali ću pomagati timu svojim brojkama. Moja statistika nije loša. Želim da nastavim da učim i radim vredno na isti način kao i do sada“, rekao je Ronaldo.

On je ponovo favorit da osvoji Zlatnu loptu ispred Manuela Nojera i Lionela Mesija. „Moj cilj je da nastavim da osvajam priznanja, sa timom ali i individualna. Veoma naporno radim da bih došao do ovog nivoa. Uživam u igranju fudbala nikada mi nije dosta trofeja.“