Foto: Prinskrin Yt

VRAPČE NAPUŠTA GNEZDO

KRATKO JE TRAJALO: Milioner se razvodi od 57 godina mlađe supruge!

Rihard Lugner i njegova 57 godina mlađa supruga Keti, venčali su se pre samo dva meseca, a već su pred razvodom, javljaju austrijski mediji

Austrija
> 19:44h

BEČ - Tačno dva meseca nakon venčanja, brak između bečkog građevinskog multimilioner Rihard Lugner (Richard Lugner 81) i njegove, pete po redu supruge, Keti (Cathy 24), koju on od milja zove „vrapče“ (nem. Spatzi), se već nalazi na staklenim nogama. Kako javlja austrijski portal oe24 njih dvoje se nalaze pred razvodom.

„Nervira me što u poslednjih nekoliko nedelja nikad nema vremena. Zato sam mu danas rekla da mi je to već do...jadilo (da mi je već pun k...ofer svega)“, rekla je Keti u intervjuu za Sosajeti TV (Society TV),a prenosi oe24.

Njoj najviše smeta to što se Lugner u poslednje vreme brine samo o poslovima, dok nju u potpunosti zanemaruje. Međutim, o mogućem razvodu Keti za sada ne želi da govori. Pa opet, ona je tokom intervjua poslala jasnu poruku svom novopečenom suprugu.

„Još ćemo videti šta će se desiti. On bi trebao da bude sretan što ima suprugu koja traži njegovo prisustvo, a ne ženu koja bi sve učinila samo da ne mora da bude u njegovoj blizini. Ja ne mogu više, nego da ga volim i cenim, ali ako on to ne poštuje i potcenjuje, onda mu ja tu ne mogu pomoći“, izjavila je Keti.

Podsetimo, Rihard Lugner i njegova 57 godina mlađa supruga Keti Šmic (Cathy Schmitz) venčali su se 12. septembra ove godine u bečkom carskom dvorcu Šenbrun (Schönbrunn). Lugner je poznati bečki preduzetnik i vlasnik kluba Lugner siti u kojem su nastupale srpske zvezde Svetlana Ražnatović, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac, a sa mlađanom Keti verio su se u februaru ove godine.

Keti, koja je medicinska sestra po zanimanju, živela je u Nemačkoj, u pokrajini Rajnlandpfalc. Javnosti je postala poznata nakon što se pojavila na naslovnici nemačkog izdanja magazina Plejboj. U Beč se doselila sa svojom šestogodišnjom ćerkom.