Maskirao se u hrvatskog pevača

KEBINA TRANSFORMACIJA: Mišo Kovač ipak zapevao u Beogradu!

Njegove pesme su evergrin. U kući ga slušamo, a moja Olja ga obožava. Nadam se da će doći u Srbiju kad vidi moju imitaciju, kaže Kojić

Stars
> 14:28h

Folker Dragan Kojić Keba je u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ dobio novi izazov - da se uvuče u kožu Miše Kovača. On je uživao pripremajući novi zadatak posebno zato što je njegova supruga Olja veliki fan splitskog pevača, koji se zarekao da više nikad neće pevati u Beogradu.

Skinuo Mišu... Keba

- Mišu izuzetno cenim kao pevača. Njegove pesmu su evergrin, a pevaću veliki hit „Ostala si uvek ista“. U kući ga slušamo, a moja Olja ga obožava - kaže Keba za Kurir i dodaje: - Žao mi je što nije bio u Beogradu. Nadam se da će doći kad bude video moju imitaciju. On je svašta prošao u životu, može jedna roman da se napiše o tome. Ima dušu kao okean - ističe pevač.

Da li će se predomisliti... Mišo Kovač

Jednom od favorita za pobedu najteže je palo to što je morao da nekoliko sati nosi masku. - Njegove pesme su slatki izazov za svakog pevača. Mislim da sam uspeo da dočaram Mišu bez karikiranja. Nas dvojica smo iste visine, ali najteže mi je palo da nosim masku i pevam. Publika će dati svoj sud o mojoj imitaciji. Sa druge strane, Banetu Mojićeviću i Eleni Ristevskoj se ispunila želja da na jedno veče budu Zdravko Čolić i Haris Džinović.

U masnicama SIN DRAGAN PRETUČEN Glumac Nenad Okanović popio je batine zbog novog zadatka u popularnom šou-programu. On će pokušati da dočara veliki hit grupe Dubioza kolektiv, zbog čega je zaradio masnicu na oku. Ostaje misterija da li ga je prebila žena ili su modricu nacrtali iskusni maskeri.