Optužen za drogiranje i silovanje

ANĐELIKA HJUSTON: Zatekla sam Polanskog sa devojčicom od 13 godina

Polanski, reditelj kultnog filma "Rosemary's Baby" i "Chinatown" je navodno drogirao i silovao tinejdžerku Samantu Gejmer

Pop kultura
> 00:00h

Anđelika Hjuston rekla je da nije ništa razmišljala u momentu kad je uhvatila reditelja Romana Polanskog sa 13 - godišnjom devojčicom u domu Džeka Niklsona.

Dobitnica Oskara otkrila je detalje o situaciji kako je ušla u kuću gde je su Polanski i tinejdžerka Samanta Gejmer boravili zajedno 1997. godine.

Hjuston je rekla da je stigla u kuću Džeka Niklsona sa kojim se zabavljala u tom momentu. Naišla je na jaknu i kamere u kuhinji.

Glumica je u intervjuu za "Sunday Times Magazine" rekla: "Nakon kratkog vremena, Roman i devojka su došli iz ugla. On me je upoznao sa njom i rekao da su pravili fotografije. Nosila je veoma visoke štikle i izgledala je prilično visoko. Roman je uzeo jaknu i kamere i onda su otišli zajedno. Nisam mislila da je bilo šta više od toga", rekla je Anđelika.

Polanski, reditelj kultnog filma "Rosemary's Baby" i "Chinatown" je navodno drogirao i silovao tinejdžerku Samantu Gejmer.

On je porekao silovanje, ali je priznao nezakonit seksualni odnos, ali je odleteo u Francusku nekoliko sati pre nego što je optužen u strahu da bi mogao da bude zatvoren ili deportovan.

Foto Rojters

Hjuston (63) je rekla da je odmah pristala na prestresanje svoje kuće narednog dana. "Pratili su me na sprat i ja sam im pokazala neku travu u fioci. U tom trenutku su mi i preturali po torbi gde su našli gramj kokaina. Delovalo je kao dovoljno dokaza za njih. Roman i ja samo odveženi u policiju u razdvojenim policijskim kolima. BIli smo uhapšeni", priča Anđelika.

"Nakon toga, bilo je dosta novinskih članaka, fotografija... Roman je optužen za seksualni napad na devojčicu (13) u Džekovoj kući".

Polanski je nastavio da pravi filmove i da radi sa nekim od najvećih imena u Holivudu. Ali, nikada nije kročio na američko tlo od 1978. godine.

Foto Beta