Foto: Reuters

Intervju, fudbaler Intera razočarao Delije

ZDRAVKO KUZMANOVIĆ ZA KURIR: Volim Zvezdu, ali neću nikada na Marakanu!

Cela moja porodica navija za crveno-bele, ali ću poslednju sezonu u karijeri odigrati za Bazel, gde sam i počeo da igram fudbal

Fudbal
> 00:00h

Zdravko Kuzmanović (27) odgovarao je na pitanja navijača Intera preko zvaničnog Tviter naloga svog kluba, a uključili su se i mnogi Srbi. Reprezentativac naše zemlje ponovio je da navija za Crvenu zvezdu, ali da nikad neće zaigrati za crveno-bele. Od ostalih sportista najviše ceni Rodžera Federera. Koji ti je omiljeni tim u Srbiji - Partizan ili Crvena zvezda? - Crvena zvezda! Zauvek! Cela moja porodica navija za Zvezdu. Hoćeš li zaigrati za crveno-bele? - Mislim da se nikad neće desiti da zaigram u Srbiji i žao mi je zbog toga. Voleo bih da poslednju sezonu u karijeri, ako je to moguće, provedem u Bazelu. Tu sam počeo i tu bih želeo da završim. Koliko Nemanja Vidić može da ponudi Interu? - Nemanja Vidić je šampion. Veoma dobro se slažem s njim. Odlično smo se razumeli i u državnom timu. Sjajan je čovek i zaslužuje samo poštovanje. Nemanja dosta uči, ali još ne govori italijanski. Zato zna dobro engleski, što je dovoljno za trenera. Koga bi od Srba voleo da vidiš u Interu? - Lazara Markovića, Nemanju Matića i Matiju Nastasića. Kakvo je tvoje mišljenje o navijačima Intera? - Oni su sjajni. Nije nam lako jer očekuju mnogo, što je i normalno. S kim si bio u najboljim odnosima kad si došao u Inter? - Dejan Stanković mi je pomogao odmah. Baš kao i Mateo Kovačić i Ranokija. Ko najviše zbija šale u Interu? - Fredi Guarin, bez dileme. Ako se budete kvalifikovali za Ligu šampiona, da li ćeš obrijati glavu? - Ne, ali ću se ofarbati u plavo! Da li voliš da gledaš rvanje? - Ne, volim da gledam tenis. Federer mi je omiljeni igrač.

Bosanci KUZ ISTI ZLATAN Da li zvučiš kao Zlatan Ibrahimović kad govoriš italijanski? - Da, rekli su mi da govorim italijanski veoma dobro i da zvučim kao Zlatan - bio je zadovoljan popularni Kuz. Hvali Hrvata KOVAČIĆ JE NAJBOLJI Kakav je potencijal Matea Kovačića? U ovom trenutku mogu da kažem da je najbolji igrač Serije A - ocenio je Kuzmanović svog saigrača i reprezentativca Hrvatske.